«Πόλεμος»… τέλος για Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Τι άλλαξε μετά από 8 χρόνια (vid)

Η πολυετής δύσκολη μάχη που έδεινε το πρώην διάσημο ζευγάρι, Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί, φαίνεται πώς έφτασε στο τέλος της. Ο ηθοποιός έχει πλέον αποσυρθεί από την προσπάθειά του να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από τότε που χώρισε το 2016, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και τελικά πλησιάζει το τέλος του νομικού πολέμου, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη εάν ο Έβανς δεν πάει στον Ολυμπιακό» (vid)

Ενώ ο Μπραντ Πιτ είχε αρχικά επιδιώξει μια ρύθμιση 50/50 που αφορούσε τα 6 παιδιά τους, μια πηγή αποκάλυψε τώρα ότι δεν αμφισβητεί πλέον το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι η Αντζελίνα Τζολί θα διατηρήσει την κύρια φυσική επιμέλεια των παιδιών και εκείνος θα έχει δικαίωμα επισκέψεων.

Οι σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του
Ο βασικός λόγος που τον ώθησε σ’ αυτήν την υποχώρηση φαίνεται πως είναι ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν μεγαλώσει πια, αφού μόνο η Σιλό, 17 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών, είναι ακόμη κάτω των 18 ετών, με τη Σιλό να γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της τον Μάιο.

Τα μεγαλύτερα παιδιά – Mάντοξ 22 ετών, Παξ, 20 ετών και Ζαχάρα, 19 ετών – πιστεύεται ότι έχουν δύσκολες σχέσεις με τον Μπραντ- και ως ενήλικες δεν καλύπτονται πλέον νομικά από καμία συμφωνία επιμέλειας.

Ο Μπραντ και η Αντζλίνα έχουν έξι παιδιά.

Ο υιοθετημένος γιος Παξ φέρεται να μην έχει μιλήσει με τον σταρ μετά τον περιβόητο πλέον καυγά με το ιδιωτικό αεροπλάνο που έβαλε τέλος στον γάμο, το 2016, και λέγεται ότι δεν θεωρεί τον Brad ούτε καν ως γονέα πλέον.

Ο ρόλος της Τζολί

Μια πηγή από το στρατόπεδο του Μπραντ Πιτ περιέγραψε αυτό που έχει συμβεί μεταξύ αυτού και των παιδιών ως «εγχειρίδιο γονικής αποξένωσης» και υποστήριξε πως ήταν πρόθεση της Αντζελίνα Τζολί να «τραβήξει» το διαζύγιο μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά τους. Οι φίλοι της ωστόσο επιμένουν: «Ο Μπραντ είναι ο μόνος που φταίει. Το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να θεραπεύσει την οικογένειά της και να προχωρήσει».

Κτήμα Chateau Miraval
Το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στις δικαστικές αίθουσες για το κτήμα Chateau Miraval. Ο αμπελώνας αγοράστηκε για 28 εκατ. δολάρια το 2008 καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δικηγόρος της Τζολί δήλωσε ότι η ηθοποιός πέτυχε μια σειρά από δικαστικές νίκες για το γαλλικό κτήμα και οινοποιείο.

Αυτή η δικαστική διαμάχη αφορούσε στην πώληση του μεριδίου ιδιοκτησίας της Τζολί στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, το 2021. Ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ 48χρονης ηθοποιού και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Πιτ προέβαλε εναντίον της στην αγωγή που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες πριν δύο εβδομάδες.

«Η αγωγή του Μπραντ Πιτ δεν αφορούσε ποτέ μια επιχειρηματική διαφορά, αντίθετα τις προσπάθειές του να καλύψει σοβαρή κακοποίηση και είμαστε ικανοποιημένοι που ο δικαστής απέρριψε τόσο μεγάλο μέρος της καταγγελίας του» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της Τζολί. Η Τζολί «δεν τρέφει κακία προς τον Πιτ», πρόσθεσε ο δικηγόρος της, συμπληρώνοντας ότι η ηθοποιός «ελπίζει ότι τώρα θα την απαλλάξει από την επιπόλαιη αγωγή του και θα σταματήσει τις ανελέητες επιθέσεις του».

Η νομική νίκη της Τζολί έρχεται αφότου ο 60χρονος πρώην σύζυγός της είχε καταφέρει να πετύχει τρεις νομικές νίκες κατά της ηθοποιού και του δισεκατομμυριούχου Ρώσου Γιούρι Σέφλερ. Στη διαμάχη για το Miraval, ο Μπραντ Πιτ μήνυσε την Αντζελίνα Τζολί για παραβίαση συμβολαίου, αφού εκείνη πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα στον Ρώσο ολιγάρχη, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ή τη γνώση του ηθοποιού.

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Γράψτε το σχόλιο σας

Συγκινητικές στιγμές με τη Μάγδα Φύσσα

COSMOTE TV: Ανακοίνωση νέων σειρών με τους Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ και Ίντρις Έλμπα