Ποιους υποδέχεται απόψε στα “Μεσάνυχτα” η Ελεονώρα Μελέτη;

March 24, 2021

Απόψε, στη 01:15, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη πορεία της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που διέλυσε τον αρραβώνα της με εφοπλιστή.
Εξηγεί γιατί, τελικά, η μοναχικότητα της ταιριάζει καλύτερα αν και παραδέχεται πως στάθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της τα τελευταία χρόνια της ζωής του παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν… άτακτος στο γάμο τους. Μιλά για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πως αυτό την έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, μας διηγείται και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές.
Ακόμα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κάθεται στην καρέκλα του καλεσμένου και μας συστήνεται απ’ την αρχή. Μας αποδεικνύει πως πέρα από εμφανίσιμος είναι και καλλιεργημένος. Μιλά για τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και πώς τον βοήθησαν σε αυτό τα ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου ζούσε για μέρες σαν μοναχός.

Αποκαλύπτει πως όταν ταξίδευε στην Ινδία παραλίγο να τον απαγάγουν περιγράφοντας πώς κατάφερε να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς.

Ανέκδοτο: Ο νέος διοικητής και η καμήλα …! Τρελό γέλιο

news

Υπόθεση Λιγνάδη: Εpωτικά γράμματα, φωτογραφίες ανηλίκων και άδειες παραμονής βρέθηκαν στο σπίτι του