Γιάννης Καλλιάνος: Οι δύσκολες στιγμές με τον κορωνοϊό και η γνωριμία με τη σύζυγό του

Καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο μετεωρολόγος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

«Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει δυο παιδάκια και η σύζυγός του είναι τώρα έγκυος στο τρίτο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα όταν είδα την ακτινογραφία του. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες. Η δύσπνοια συνεχιζόταν, την 10η μέρα που ήταν στο νοσοκομείο με πήραν τηλέφωνο. Ταράχτηκα. Ήταν τρομαγμένος δεν έπεφτε ο πυρετός. Δεν είχε ποτέ ζάχαρο, δεν είχε καπνίσει ποτέ, απλά είχε δέκα κιλά παραπάνω. Μου είπε “Σας παρακαλώ κάντε κάτι, νιώθω τον θάνατο”.

Μέσα στον πανικό μου, δεν ήξερα τι να κάνω και έστειλα μήνυμα στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να μου δώσει το τηλέφωνο του Σωτήρη Τσιόδρα. Τον πήρα τηλέφωνο 7 η ώρα το πρωί, δεν σεβάστηκα καν την ώρα. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπαν ότι η κατάστασή του δεν βελτιώνεται. Μετά τις 13 ημέρες ξέφυγε τον κίνδυνο. Κόλλησαν και τα 2 του παιδιά κορονοϊό, ευτυχώς η γυναίκα του που ήταν έγκυος δεν κόλλησε. Ο κορονοϊός “άφησε δώρο” στον αδερφό μου σακχαρώδη διαβήτη και υγρό στην καρδιά. Έχουν αδυνατίσει τα πόδια του, κρέμονται» εξομολογήθηκε για τον αδερφό του.

Υπόθεση Βιτριόλι: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη! Το ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας

ΒΟΜΒΑ! Τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου πριν γίνει διάσημη;