Περήφανη η Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός της! (pic)

Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός της Φαίης Σκορδά!

Για την ζωή της παρουσιάστριας ξέρουμε αρκετά, το πως ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, τον γάμο την με το ν Γίωργο Λιάγκα, την επιτυχία στον ΑΝΤ1 και τον μετέπειτα χωρισμό της. Όμως δεν γνωρίζαμε τουλάχιστον οι περισσότεροι, πως η Φαίη είχε και έναν αδερφό τον οποίο υπεραγαπά!

Ο λόγος για τον Νότη Σκορδά ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τον μπερδεύουν κατά καιρούς με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο Νότης μοιάζει αρκετά με τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγο της Φαίης, ενώ κι αυτός, όπως και ο Γιώργος, έχει αδυναμία στις μηχανές!

Ο Νότης είναι σχεδόν δίμετρος, έτσι εξηγείται και η ενεργή ενασχόλησή του με το μπάσκετ, ενώ αγαπά τη μουσική και παίζει ερασιτεχνικά κλαρίνο. «Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογείται άνθρωπος που τον γνωρίζει. Από μικρά παιδιά με τη Φαίη, πήγαιναν στα ίδια σχολεία. Ήταν καλό παιδί και πολύ καλός μαθητής.

Ο Νότης ήταν πάντα ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδελφή του και, ως μεγαλύτερος, ήταν εκείνος που τη συνόδευε όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν με παρέες

Όπως καταλάβαμε όλοι πρόκειται για έναν καλό αδερφό και η Φαίη Σκορδά έχει τους λόγους της να τον αγαπά τόσο…

Δείτε τον!

Πηγή: Athensmagazine.gr

Latest

«Η σχέση μας είναι καρμική…»: Καταιγισμός αποκαλύψεων από την Σοφία Αλιμπέρτη

Latest

Αποκαλυπτική η Άντζελα Γκερέκου: «Με τον Τόλη ήταν μοιραίο να είμαστε μαζί, όταν ήρθε η κόρη μας στον κόσμο…» (Video)