«Η σχέση μας είναι καρμική…»: Καταιγισμός αποκαλύψεων από την Σοφία Αλιμπέρτη

Latest

Πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μετά από χρόνια με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Στο τηλεφωνικό reunion θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί σε ταινίες και την ατάκα που έχει αφήσει εποχή «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία». Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή» σημείωσε μιλώντας στον Σταμάτη Γαρδέλη η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου μού αρέσει πάρα πολύ», της απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τη σχέση τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην βρεθούμε είμαστε καρμικά δεμένοι», σημείωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Με καταδιώκει η ατάκα…»

«Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Όλη η Ελλάδα το λέει… Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;» συνέχισε ο Σταμάτης Γαρδέλης, θυμίζοντας την ατάκα που έχει «στοιχειώσει» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Μου το λένε συνέχεια ρε φίλε. Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα… Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ», σχολίασε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Κι εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ», σημείωσε κλείνοντας ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Σοφία Αλιμπέρτη: «Μου χάλασε το στομάχι, η Φαίη Σκορδά φταίει που…»

Μετά από 14 χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και τα έβγαλε όλα στη φόρα, ούσα καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά φταίει εν μέρει για την επιστροφή της, ενώ εξομολογήθηκε πως όλη η δημοσιότητα που έπεσε πάνω της, της χάλασε το στομάχι.

«Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής είχα αρχίσει να νιώθω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Μας έχει επηρεάσει ακόμη, ειδικά εμένα που ήμουν στην Πάρο μόνη μου τους χειμώνες. Οπότε μου έλειψε αυτό. Η Φαίη Σκορδά “φταίει” γιατί η συνέντευξή μας ήταν η αρχή για να με «τσιγκλήσει» να επιστρέψω. Τώρα εισπράττω την αγάπη του κοινού, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Δεν το ήξερα», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Με κούρασε όλο αυτό, σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να μείνει στην Πάρο.

«Δε σταμάτησα την τηλεόραση μέσα σε μια μέρα. Δούλευα από 12 χρονών, κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Είχε ξεφύγει τότε το πράγμα και έβγαινε ο καθένας να πει ό,τι θέλει για σένα. Έχω αλλάξει εγώ. Με κούρασε όλο αυτό, σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι και είπα δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω. Δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα.

Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα. Η Πάρος ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ο πρώτος χρόνος εντάξει, ο δεύτερος οκ, στον τρίτο άρχισα να βαριέμαι και λέω κάτι πρέπει να κάνω. Έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με. Δε θέλω να ανοίξω ποτέ ξανά δικές μου επιχειρήσεις, είναι σαν να σε αντιμετωπίζουν από την αρχή σαν κλέφτη.

Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Οι άνθρωποι που το κάνουν είναι ήρωες. Είμαι “ψυχαναγκαστική”. Τα θέλω όλα στην πένα. Για παράδειγμα, ερχόντουσαν πελάτες και σκεφτόμουν “κατέβασε τα παπούτσια σου από τον καναπέ μου”. Με βασάνιζε, μου έφαγε τα συκώτια συν όλα τα άλλα.

Να σε αφήνει ο υπάλληλος γιατί έχει πάει το Πάσχα στο λιμανάκι και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Τον χειμώνα περνούσα τέλεια γιατί ήμασταν 2-3 άνθρωποι στο νησί», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η πιο σέξι γιαγιά του Instagram αποκαλύπτει: Ξέρω αν ένας άντρας κάνει καλό σεξ πριν πέσουμε στο κρεβάτι

Περήφανη η Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός της! (pic)