Παγιδευμένοι spoiler: Η Λίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Η Λίνα παίρνει αναβολικά για να σιγουρέψει τη νίκη της στους αγώνες κολύμβησης. Υστερα από τον θρίαμβό της λαμβάνει απειλητικό σημείωμα από τον Άγγελο και καταρρέει.

Οι αγώνες κολύμβησης πλησιάζουν και η Λίνα έχει μεγάλη αγωνία. Είναι πρωταθλήτρια και έχει ήδη κερδίσει πανελλήνια μετάλλια και αυτό το σερί δεν θέλει να χαλάσει. Για να τα καταφέρνει αποφασίζει να πάρει αναβολικά, τα οποία τα είχε προμηθευτεί από τη Μυρτώ. Η μεγάλη ημέρα φτάνει και όλοι είναι στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσουν την κούρσα της Λίνας. Εκείνη σκίζει τα νερά της πισίνας και καταφέρνει να εμπλουτίσει τη συλλογή της με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Οι γονείς της, η Χρύσα και ο Νίκος, είναι τρισευτυχισμένοι για την επιτυχία της κόρης τους που τους κάνει πάντα περήφανους.

Το ίδιο και το κορίτσι που δέχεται τα συγχαρητήρια της ομάδας της. Στα αποδυτήρια, η Λίνα δέχεται μια ανθοδέσμη. Το σημείωμα γράφει: «Ξέρουμε ότι πήρες αναβολικά. Αν δεν δώσεις πίσω το μετάλλιο και δεν ομολογήσεις θα το κάνουμε εμείς και θα διαγραφείς από την ομάδα». Η κοπέλα τρομοκρατείται. Κι ενώ οι γονείς της την περιμένουν έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να πάνε όλοι μαζί σπίτι, εκείνη δεν εμφανίζεται.

Η Λίνα εξαφανίζεται. Οι γονείς τρέχουν έντρομοι στο σπίτι. «Είναι εδώ;», ρωτούν τη σαστισμένη Ειρήνη. «Είναι στο δωμάτιό της», τους απαντάει εκείνη. Χτυπούν την πόρτα αλλά το κορίτσι δεν απαντάει. Έχει κλειδώσει. Σπάνε την πόρτα και τη βρίσκουν αναίσθητη. «Κόρη μου, τι έκανες; Κάνε κάτι», φωνάζει η Χρύσα στον άντρα της. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα που είναι μαζί με τον Δημήτρη.

Πάνε να τους βρουν. Η Άννα παρηγορεί την αδελφή της και βλέπει να κρατά στο χέρι της ένα χαρτάκι. Είναι το απειλητικό σημείωμα. «Το βρήκα στην τσέπη της», της λέει άψυχα. Η Άννα το διαβάζει και το δείχνει στον Δημήτρη: «Είναι αυτός», διαπιστώνει. Την ίδια ώρα της τηλεφωνεί ο Άγγελος από τη φυλακή: «Αγαπημένη μου φίλη, πώς είσαι; Πήρε η μικρή μετάλλιο; Βλέπεις; Δεν χρειάζεται να είμαι ελεύθερος για να βλάψω αυτούς που αγαπάς. Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπα, να πεις ότι η αδελφή σου ήταν μια τιποτένια κι εγώ θύμα της, θα κάνω χειρότερα».

Μόδα 2022: Οι σωστές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ως και 10 χρόνια νεότερη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Χρήστος και Εύα το επόμενο ζευγάρι στην Μάνη;