Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της – Απαγάγει τον Άγγελο

Θέλοντας να τον κάνει να πληρώσει, τόσο για τη δολοφονία της Μυρτώς, όσο και για τις απειλές του στην οικογένειά της, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι ετοιμάζει το νέο της χτύπημα!

Μπορεί η αγαπημένη μας σειρά να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, όμως θα επιστρέψει δυναμικά σε λίγο καιρό, φέρνοντας συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Άγγελος παραμένει στη φυλακή, ενώ η Άννα και ο Δημήτρης αισθάνονται “Παγιδευμένοι” σε μία ιστορία, δίχως τέλος.

Ο Άγγελος λιποθυμά μέσα στις φυλακές, με τις αρχές να τον μεταφέρουν στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μέσα στο περιπολικό, βρίσκεται η Άννα, η οποία έχει καταφέρει να τον “παγιδεύσει”, δίχως να ενημερώσει κάποιον για την κίνησή της.

Η Άννα καταφέρνει να τον πάρει από τις φυλακές και να τον οδηγήσει σε ένα απόμερο μέρος, για να λογαριαστούν στα ίσα οι δυο τους. Βέβαια, δε περιμένει αυτό που θα ακολουθήσει. Η Άννα αρπάζει τον Άγγελο από τη φυλακή, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Το επόμενο πρωί ο Άγγελος θα βρεθεί δολοφονημένος στο έδαφος, ενώ η Άννα βαριά τραυματισμένη δίπλα του. Όλοι θα την κατηγορήσουν για τον φόνο του, χωρίς εκείνη να θυμάται τι συνέβη πραγματικά…

Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Το μυστικό του Αστέρη για το νεφρό έρχεται στην επιφάνεια

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Η Εύα δίνει μια ευκαιρία στον έρωτα με τον Χρήστο