Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Το μυστικό του Αστέρη για το νεφρό έρχεται στην επιφάνεια

Ο Μαθιός και ο Αστέρης, προκειμένου να μη ξεσπάσει νέος πόλεμος, προτείνουν στην Αργυρώ να τους πουλήσει τα χωράφια. Εκείνη, αν και σκεφτική, τείνει προς το μεγάλο ναι, για να κλείσει μια και καλή την πόρτα πίσω της με την αντίπαλη οικογένεια.
Η διαθήκη του Άγγελου έχει ανοίξει, τα χωράφια των Σταματάκηδων περνούν στην Αργυρώ και το μυστικό του Αστέρη για το νεφρό του δε μένει για πολύ κρυφό, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι Σταματάκηδες κάνουν μία ριψοκίνδυνη πρόταση!

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη συμφωνούν, σε αντίθεση με την Άσπα και τον Παύλο που γίνονται έξαλλοι! Αυτά τα χωράφια ήταν του Άγγελου, τα διεκδίκησε με κόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στους Σταματάκηδες.
Η Αργυρώ δε θα αργήσει να μάθει πως ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του, στη σειρά Σασμός. Με αφορμή τον νέο πόλεμο των οικογενειών, η ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που θα την τσακίσει.

Όσο η Αργυρώ είναι σκεπτική, ακούει από τους γύρω της πως χρωστά μία χάρη στον Αστέρη… Πρέπει να του πουλήσει τα χωράφια, για να ξεπληρώσει.. Τι είναι αυτό που πρέπει να δώσει “πίσω” στον Αστέρη, μέσα από τα χωράφια του Άγγελου;

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος βοηθάει τον Άγγελο να αποδράσει

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της – Απαγάγει τον Άγγελο