Όλοι είναι ενοχλημένοι στο Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωση για την Κέιτ Μίντλετον: Τα βάζουν με τον Βασιλιά Κάρολο για την νέα του απόφαση

Latest

Το Μπάκιγχαμ περνά μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του, μετά τη διπλή διάγνωση με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με άπαντες να ελπίζουν πως η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σύντομα και η κανονικότητα στο βρετανικό παλάτι θα επανέλθει.

Ο μονάρχης, που συγκίνησε στο τελευταίο του δημόσιο μήνυμα, έδωσε τη δική του υπόσχεση να παλέψει, βλέποντας την ατυχία να του χτυπά την πόρτα λίγο μόλις καιρό, μετά την ανάληψη των βασιλικών του καθηκόντων, με την εξέλιξη της θεραπείας του να δείχνει να τον ενοχλεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρει ο ανιψιός του, Πίτερ Φίλιπς, ο Κάρολος είναι ενοχλημένος τον τελευταίο καιρό, καθώς θεωρεί πως η θεραπεία του θα έπρεπε να εξελιχθεί καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση διετούς ανανέωσης στον Ναν

Ο Κάρολος, βέβαια, παραμένει σε καλή διάθεση, όμως πιέζει αρκετά το επιτελείο του, καθώς επιθυμεί έντονα να επανέλθει δυναμικά στις δημόσιες υποχρεώσεις του, όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Sky News Australia ο Φίλιπς. «Έχει απογοητευτεί που δεν μπορεί να επανέλθει πλήρως στις αρμοδιότητές του. Είναι, ωστόσο, πολύ ρεαλιστής, καταλαβαίνεις πως αυτή την περίοδο πρέπει να επικεντρωθεί στον εαυτό του και την υγεία του. Προσπαθεί, όμως, να πιέσει το επιτελείο του, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του, ώσυε να επανέλθει, ρωτώντας κάθε φορά το τι μπορεί να κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο Πριγκίπισσες με… άλλη ατζέντα

Αυτή η εξέλιξη μόνο θετικά δεν έχει εκληφθεί, πάντως, για ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που θα περίμεναν αυξημένες αρμοδιότητες με δύο βασικά της στελέχη να περνούν σοβαρή περιπέτεια υγείας. Ο λόγος για τις Πριγκίπισσες Μπεατρίς και Γιουτζίν, οι οποίες, σύμφωνα με βασιλικές πηγές, αισθάνονται πως άπαντες αδιαφορούν για εκείνες, γεγονός που τις έχει ενοχλήσει.

Οι δύο αδελφές νιώθουν παραμελημένες, καθώς θα περίμεναν οι τελευταίες εξελίξεις να τους προσφέρουν τη δυνατότητα περισσότερων δημοσίων αρμοδιοτήτων, αφού θεωρούν πως έχουν πολλά να προσφέρουν. Η ενόχλησή τους δεν κρύβεται από τον Βασιλιά και αυτό προκαλεί επιπλέον σύγχυση στο παλάτι, αφού σε μια περίοδο πολύ δύσκολη δείχνουν να έχουν μια… δική τους ατζέντα, που δεν αποτελεί προτεραιότητα σε καμία περίπτωση.

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Πλεονέκτημα σε… νεκρό χρόνο

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ομόνοια: Αποκαλύψεις για τη σχέση Σέρχιο Αραούχο και Φάιη Σκορδά

Η Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει: Το παιδί δεν είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο