GNTM – Όλγα Ντάλλα: Το σκύψιμο που τα αποκάλυψε όλα – ΦΩΤΟ

Όλγα Ντάλλα, για πολλούς η πραγματική νικήτρια του GNTM…Η ξανθιά αμαζόνα που μάγεψε κοινό και τηλεθεατές με τα κάλλη της…και έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών με την εντυπωσιακή φωτογράφισή της πάνω στο άλογο.

Η καλλονή αθλήτρια και μοντέλο ( με αθλητικές περγαμηνές από τον Ολυμπιακό), ξέρει πως να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και να κυριεύει τις φαντασιώσεις των ανδρών…

Με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της στο πλαίσιο του παιχνιδιού, αλλά και μετά …όπου μέσα από τις φωτογραφίες της και τις εμφανίσεις της, αποδεικνύει ότι έχει λαμπρό μέλλον …

Το όμορφο μοντέλο, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, είδε τους θαυμαστές της στα social να αυξάνονται ταχύτατα, και οι δρόμοι των συνεργασιών άνοιξαν διάπλατα για την καυτή Όλγα.

Και η ξανθιά οπτασία δεν αφήνει κανέναν από τους θαυμαστές της παραπονεμένο και σε αναμονή…χαρίζει απλόχερα “καυτές” πόζες που προκαλούν εξάψεις…τυχαίες ή όχι, μικρή σημασία έχει…το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα μετράει και μένει!

Με ένα λαμπερό καταπράσινο μίνι φόρεμα, ένα αβυσαλλέο ντεκολτέ και χωρίς εσώρουχο …σκυμένη προσπαθεί να δέσει το λουράκι από το πέδιλό της …οι αποκαλύψεις…ήταν θέμα χρόνου!

Δείτε το καυτό και αποκαλυπτικό σκύψιμο της Όλγας εδώ/p>

Σοφία Παυλίδου: Τα τατουάζ της στα απόκρυφα σημεία προκαλεί εμφράγματα

Δέσποινα Βανδή: Η καυτή φωτογραφία με το αποκαλυπτικό μαγιό που προκάλεσε ΤΑΡΑΧΗ