Οι ψηλές μπότες της Dua Lipa… κολάζουν και Αγίους! (pics)

Η ποπ σταρ Dua Lipa μοιράστηκε μια φωτογραφία της σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram και η ανάρτηση της πραγματικά απογειώθηκε από τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φοράει μαύρες βινυλικές μπότες πάνω από το γόνατο, με μυτερή μύτη και τακούνι στιλέτο.

Η θέση της καθιστά δύσκολο να δει κανείς το κάτω μέρος, αλλά φαίνεται να φοράει ένα λευκό τοπ με καθαρή μαύρη επικάλυψη. Φορούσε ροζ σκιά ματιών και μαύρο eyeliner και άφησε τα ανακατωμένα μακριά μαλλιά της να τρέχουν πάνω από τον έναν ώμο.

Φυσικά μια τέτοια εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και να μην σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές της που κατά χιλιάδες της χάρισαν επικά likes και σχόλια φωτιά.

Περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά όταν είναι το απόλυτο ποπ είδωλο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Δείτε την:

Γράψτε το σχόλιο σας

Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Ελευθερίου για το κóψıμο της σειράς: «Μεiναμε χωρiς δουλεıά, πως θα ζńσουν τα παιδıά μας;»

Η τολμηρή Πρωτοχρονιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου