Οι δυσκολίες στη σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε καλεσμένος στη νέα διαδικτυακή της Μαρίας Σολωμού και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καριέρα του, τον Παντελή Παντελίδη και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε πως υπήρξε για εκείνον ο μέντοράς του. «Έχω μία φωτογραφία που έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Είναι πολύ ιστορική. Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε πολύ και με σεβόταν πολύ. Ήθελα να του δείχνω πράγματα.

Ως ένα σημείο ο μέντοράς του. Ο Παντελής, όμως, αγαπούσε και είχε μεγαλώσει με τραγούδια τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν θα έρθω σε ρήξη με τον Νότη, υπάρχει σεβασμός. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου».

Και συνέχισε: «Είναι κάποια στιγμή που είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τον μπερδεύουν και τσαντίστηκε. Τον ενόχλησε που του ακούστηκε τραγούδι ο Παντελίδης και του είπαν ρε Νότη έβγαλες τραγούδι; Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μια φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα ”Notis ησύχασε”. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ”ο Ρέμος είναι μικρό όνομα” και μικροί μεγάλοι στα καφενεία. Ξεκίνησε ένα τέτοιο beef… Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, ήμουν δίπλα του».

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» είπε και στη συνέχεια μίλησε για τον ντόρο που υπήρξε με το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πασχαλινή διαφήμιση.

Written by admin

Καταδίωξη 20χρονου στο κέντρο της Αθήνας: Παραβίαση κόκκινων φαναριών και σύλληψη

Η μάχη της Ελεονώρας Μελέτη: Όταν η προσωπικότητα της “δολοφονείται” καθημερινά για τρία χρόνια