Η μάχη της Ελεονώρας Μελέτη: Όταν η προσωπικότητα της “δολοφονείται” καθημερινά για τρία χρόνια

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της ως θύμα συναισθηματικής και λεκτικής βίας και κακοποίησης λόγω του εθνικού διασυρμού της. Σε συνέντευξή της με τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ανέφερε πως έπειτα από αυτή την τραυματική εμπειρία, που την εκθέτε σε κακοποίηση και χυδαιότητες, χρειάστηκε πολλά χρόνια θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης για να ξαναβρεί την ακεραιότητά της και να ανακτήσει την ψυχική της ανθεκτικότητα.

Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι πλέον αντιμετωπίζει με ηρεμία τις αρνητικές επιθέσεις που δέχεται στα social media για την υποψηφιότητά της ως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Αναφέρει πως η ψυχική ανθεκτικότητα είναι η λύση σε τέτοιες καταστάσεις και ότι αυτή η εμπειρία της την οδήγησε να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Τέλος, αναφέρει ότι στο βιβλίο της με τίτλο «Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου, περιγράφει μέσα από την προσωπική της εμπειρία τον δρόμο προς την ψυχική ανθεκτικότητα και την ανάκτηση της αυτοσεβασμού. Μέσα από αυτήν την εμπειρία, η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί παράδειγμα ανθεκτικότητας και επιμονής στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών και ψυχολογικών δυσκολιών.

Written by admin

Οι δυσκολίες στη σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η ανθρώπινη αντοχή του Νίκου Καραγιώργη στην κρίση: Η αγωνία για την οικογένεια του