Η ανθρώπινη αντοχή του Νίκου Καραγιώργη στην κρίση: Η αγωνία για την οικογένεια του

Οι γονείς μου με πήγαιναν με το καρότσι στο θέατρο και με έπαιρνε ο Κατράκης αγκαλιά” θυμάται, επίσης, ο Νίκος Καραγιώργης.
Με αφορμή τη συμμετοχή στην εκπομπή “Παραλία” της ΕΡΤ, ο Νίκος Καραγιώργης μίλησε στην Κέλλυ Βρανάκη και το νέο επεισόδιο της εκπομπής “ΕΡΤ Backstage” το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, όταν και ήθελε να γίνει αρχικά δημοσιογράφος, τον μονόδρομο της υποκριτικής αλλά και την δύσκολη περίοδο της.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραγιώργης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Ήταν μια εποχή πολύ ρομαντική τότε, ήταν τα πρώτα βήματα της τηλεόρασης και εγώ ήμουν παιδάκι. Στις εφημερίδες μου άρεσε πάρα πολύ το χαρτί και διάβαζα από το δημοτικό. Μου άρεσε να παίρνω τις εφημερίδες που έμπαιναν στο σπίτι, να πιάνω την εφημερίδα στα χέρια μου και να διαβάζω μέχρι τα φαρμακεία και τα σταυρόλεξα. Μετά άρχισα και μελετούσα διάφορους δημοσιογράφους που μου άρεσε στο ραδιόφωνο η φωνή τους, όπως ο Γιάννης Διακογιάννης”.
“Με κέρδισε όμως η υποκριτική. Είχα μάνα χορεύτρια και πατέρα ηθοποιό οπότε είχα περικυκλωθεί! Ήταν μονόδρομος. Αν σκεφτεί κανείς και ότι ο πατέρας και η μάνα μου δούλευαν στο θέατρο του Κατράκη, με πήγαιναν με το καροτσάκι στο θέατρο και με έπαιρνε ο Κατράκης αγκαλιά… πως να ξεφύγεις από αυτό; Οι παρέες του πατέρα μου ήταν ο Γιάννης Γκιωνάκης, ο Νίκος Ρίζος, ο Νίκος Σταυρίδης, ο Κώστας Καραγιάννης, η Άννα Ματζουράνη και ο Βασίλης Αυλωνίτης πιο παλιά”.
“Μετά από σαράντα χρόνια στη δουλειά, μέσα στην κρίση και λίγο πριν από τον κορονοϊό, δούλευα σε εργοστάσιο και οικοδομές. Είχα δύο παιδιά έπρεπε να τα σπουδάσω, δεν υπήρχε κάτι άλλο τότε γιατί το θέατρο δεν πλήρωνε σωστά και στην τηλεόραση είχαν ελαττωθεί πολύ τα σίριαλ. Οπότε δεν έπρεπε να αφήσω την οικογένεια μου απροστάτευτη” πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Καραγιώργης στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Written by admin

Η μάχη της Ελεονώρας Μελέτη: Όταν η προσωπικότητα της “δολοφονείται” καθημερινά για τρία χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες»