Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα το 2024

Αν και δεν είναι επίσημο, οι Coldplay φαίνεται πως εντάσσουν την Ελλάδα στους σταθμούς της περιοδείας τους για το 2024! Το… πρόδωσε ένα βίντεο!

Οι ανακοινώσεις για τη συναυλία που θα δώσουν οι Coldplay στην Ελλάδα του χρόνου δεν αναμένεται να αργήσει.

Είναι θέμα χρόνου, πάντως, αφού η ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος τελειώνει σήμερα (20.07.2023) και θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την περιοδεία του 2024.

Εκείνο πάντως που πρόδωσε το ότι οι Coldplay ετοιμάζονται να έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι ένα βίντεο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Άμστερνταμ, πριν από μερικές μέρες.

Ανάμεσα στις σημαίες των χωρών που «πέρασαν» από το βίντεο, είναι και η ελληνική!

Επίσης, εταιρία Fronstage (που μαζί με τη High Priority έφεραν φέτος τους Guns ‘N Roses στην Ελλάδα) ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει έναν…. Εξωγήινο έξω από τη Βουλή αλλά και στο Μοναστηράκι, ο οποίος κρατά πλακάτ που γράφει: «#MOTSWT (Music of the Spheres World Tour) news incoming 20 July 2023». Ανακοινώσεις σήμερα δηλαδή!

Οι άλλες χώρες που αναμένεται να περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας περιοδείας των Coldplay είναι οι: Ρουμανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Φινλανδία, Αυστρία και Ιρλανδία πιθανότατα για το επόμενο καλοκαίρι.

Latest

Μαγκιόρα 40αρα: Χορεύει το πιο «καυτό» τσιφτετέλι και βάζει…φωτιά στο μαγαζί (Vid)

«Τα πέταξε όλα» η Μέγκαν Φοξ: Ποζάρει σχεδόν γυμνή και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία (φωτο)