Χάρις Αλεξίου – ONIRAMA 22/3: Ανακοίνωσε συνεργασία έκπληξη με τη Χαρούλα Αλεξίου video – teaser

March 20, 2021

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει σήμερα τη γιορτή του και ανακοίνωσε στο instagram ένα μεγάλο δώρο! Οι Onirama θα έχουν μια συνεργασία έκπληξη με την Χαρούλα Αλεξίου! Ο frontman του γνωστού συγκροτήματος, δημοσίευσε τη φωτογραφία μαζί με την σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια και έγραψε για το πόσο χαρούμενος είναι γι΄αυτό το μεγάλο δώρο. Το τραγούδι της συνεργασίας τους θα είναι το “Ξημερώνει” σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους της ίδιας και  θα το ακούσουμε στις 22 Μαρτίου

Ο Θοδωρής έγραψε:  “Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα χαράς και η γιορτή μου … και θα μοιραστώ μαζί σας το πιο γλυκό δώρο που θα μπορούσα να έχω λάβει ..Είναι το χαμόγελο αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία … είναι η ευτυχία στο πρόσωπο μου, που απαθανατίζει τη στιγμή εκείνη που τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα, τη στιγμή που συναντιέσαι με τους ήρωες σου και αυτοί σ’ αγκαλιάζουν, σε σφίγγουν και σε χαϊδεύουν γλυκά ψιθυρίζοντας απαλά στο αυτί σου …αυτό που η ψυχή σου λαχταρούσε χρόνια … κι εσύ χαμογελάς, αυθόρμητα, αληθινά και νιώθεις γεμάτος… νιώθεις χαρούμενος !!

Φαντάσου λοιπόν αυτή η φωνή στο αυτί να είναι της Χάρις Αλεξίου, της πιο συγκινητικής, εκφραστικής και μελωδικής φωνής που έχεις ακούσει ποτέ, που σε συντρόφευε στις χαρές και τις λύπες σου, που σε κάθε Πανσέληνο..και σε κάθε Συναυλία….Όλα τη θυμίζουν.Φαντάσου αυτή η φωνή να “ενώνεται” με τη δίκη σου και μετά έτσι απλά …να Ξημερώνει!
Κυρία Αλεξίου….Χάρις…… Χαρούλα ….από τα βάθη της καρδιάς και με τρεμάμενη φωνή στέκομαι δίπλα σου και σου τραγουδώ..Σ’ ευχαριστώ!

Δες το teaser αυτής της συνεργασίας


.

Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του παιδιού του

Φάρμα Spoiler: Σοφία Παυλίδου Αποχωρεί οικειοθελώς