Ο Βελόπουλος στο προσκήνιο: Το μεγάλο «μπαμ» στις ευρωεκλογές

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ΝΔ χάνει έδαφος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει το ποσοστό του και πως το ΠΑΣΟΚ εδραιώνεται στην τρίτη θέση. Αλλά η έκπληξη των ευρωεκλογές φαίνεται πως έρχεται από αλλού…

Συγκεκριμένα, τοπικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται ενόψει των ευρωεκλογών δείχνουν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου να φτάνει ακόμη και το 20% σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας!

Ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco, στην τελευταία δημοσκόπηση για τον ALPHA, εκτιμά ότι η Ελληνική Λύση θα λάβει 9-11% των ψήφων σε επίπεδο εθνικής κλίμακας.

Επιπλέον, αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στους Σπαρτιάτες να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές μετά τη δικαστική απόφαση για ποινικές διώξεις κατά 11 βουλευτών τους, τότε εκτιμάται ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους θα στραφεί προς τον Βελόπουλο, με αυτό να του εξασφαλίζει ένα διψήφιο ποσοστό και πιθανόν ακόμη και την τρίτη θέση, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Η ΝΔ επιθυμεί να αναστρέψει αυτήν τη δυναμική, καθώς πιέζεται δημοσκοπικά με την απώλεια μίας μονάδας κάθε μήνα και ήδη βρίσκεται 7-8 μονάδες κάτω από τις εκλογές του Ιουνίου του 2023. Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη για το κυβερνών κόμμα…

Written by admin

Κατερίνα Ζαρίφη: Να κάνω βραδινή εκπομπή, να φέρω και κανένα κλαρίνο;

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αναδεικνύει την ιερότητα της ψυχής: Ένα μήνυμα κατά της βίας