Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αναδεικνύει την ιερότητα της ψυχής: Ένα μήνυμα κατά της βίας

Υπήρχε μια νοοτροπία εξουσίας και δύναμης που σχεδόν δεν το παίρναμε χαμπάρι γιατί… έτσι ήταν, όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, το οποίο άνοιξε την συζήτηση για την εξουσία και τη δύναμη στη βιομηχανία του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη εξήγησε πως η εξουσία και η δύναμη συχνά παραμερίζουν τα όρια του σεβασμού και της αξιοπρέπειας. Σε μια βιομηχανία όπου οι ισχυροί είναι ανοιχτοί στην επιρροή και τον έλεγχο, είναι σημαντικό να υπάρχει ευαισθησία και σεβασμός προς τους άλλους.

Το κίνημα metoo αποτελεί έναν τρόπο να ανοίξουμε τα μάτια μας στις αδικίες και τις καταχρήσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε φωνή σε αυτούς που αδικούνται και να αγωνιστούμε για έναν κόσμο πιο δίκαιο και ασφαλή για όλους.

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη κλείνοντας τη συνέντευξή της υπογράμμισε τη σημασία της ανοιχτής και ελεύθερης συζήτησης πάνω σε αυτά τα θέματα και την ανάγκη για αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους ευάλωτους. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και δίκαιο.

Written by admin

Ο Βελόπουλος στο προσκήνιο: Το μεγάλο «μπαμ» στις ευρωεκλογές

Η Σοβαρή Κρίση στην Οικογένεια της Ειρήνης Νικολοπούλου: Μια Αναδρομή στα Τελευταία Χρόνια