Απεγνωσμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, παίρνει την κρίσιμη απόφαση που «διαλύει» την Κέιτ Μίντλετον – «Είναι αναγκασμένος σε αυτό το δίλημμα να διαλέξει…»

Latest

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ περνά επίσης το δικό του «Γολγοθά» το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να έχεις πατέρα και σύζυγο να πάσχουν από μια ασθένεια, όπως ο καρκίνος, με τον ίδιο να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας προσπαθεί, σε όποιες περιπτώσεις αποφασίζει να δώσει έστω κι ένα στοιχείο για την υγεία και των δύο, και δη της συζύγου του, να δώσει μηνύματα αισιοδοξίας, αν κι έχει το δικό του «βάρος» να κουβαλά. Κι αυτό, επειδή πρέπει την ίδια περίοδο να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, αλλά και να ανταποκριθεί στα καθήκοντα, που ορίζει ο ρόλος του, αποτελώντας άλλωστε και το διάδοχο του θρόνου.

Διαβάστε επίσης: Χοντρό «κράξιμο» σε Αλμέϊδα και Μελισσανίδη απο τον κόσμο της ΑΕΚ: «Αποτυχημένη χρονιά, ντροπή σας»!

Το μετέωρο «βήμα» του Ουίλιαμ

Η σχολιαστής επί θεμάτων βασιλικής οικογένειας, Ντανιέλα Έλσερ, αναφέρθηκε στη σχεδόν απεγνωσμένη κατάσταση, όπου βρίσκεται τελευταία ο Ουίλιαμ, έχοντας την υποχρέωση να είναι κοντά στην οικογένειά του, αλλά και να δείξει την αφοσίωσή του στο στέμμα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, υπό αυτές τις συνθήκες, να κάνει τις δουλειές που του ζητούνται, αλλά και να βάλει την οικογένειά του μπροστά, την ίδια στιγμή που μόνο στήριξη δεν έχει από τον αδελφό του, Πρίγκιπα Χάρι.

Η Έλσερ, κάπως έτσι, έφτασε στο συμπέρασμα πως ο Ουίλιαμ μάλλον θα χρειαστεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, τόσο για την Κέιτ όσο και για την εργασία του ως Πρίγκιπας. «Η οικογένειά του τον χρειάζεται πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για το στέμμα και τις εργασίες του. Δεν έχω ιδέα πώς θα καταφέρει να τα συνδυάσει», ανέφερε η ίδια στο σχολιασμό της.

Μένει να φανεί το ποιες είναι οι προθέσεις του ιδίου του Πρίγκιπα, με τον ίδιο να ελπίζει πως σύντομα τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα θα κερδίσουν τη μεγάλη «μάχη», που δίνει καθένας ξεχωριστά, ελπίζοντας πως παράλληλα το παλάτι δε θα χάσει έδαφος ως προς τις υποχρεώσεις, που έχει μπροστά του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για τον Μικρούτσικο: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας»

Κερατάδες σε ψαρωτικό ανέκδοτο: “Βούλα είσαι π….να”