Ο Παράδεισος Των Κυριών spoiler: Ο Χριστόφορος επιστέφει και εξομολογείται τα πάντα

Ο Άγης μαζί με την Αμαλία και την Πολυξένη ψάχνουν να βρουν τον Χριστόφορο. Σύντομα, ο άντρας επιστρέφει και εξομολογείται στα παιδιά του τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε. Την επόμενη μέρα, ο Σίμος, παρά τα εμπόδια που του βάζουν οι άλλοι, δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην Αμαλία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών spoiler: Ο Χριστόφορος επιστέφει και εξομολογείται τα πάντα

Παράλληλα, η Γεωργία και ο Πάρης παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν. Όμως ο Άγης ζητάει από την αδελφή του να μιλήσει στην πρώην αγαπημένη του και να της πει όλη την αλήθεια για το τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Πάρη και εκείνη.

Λίγο μετά, η Πιπίτσα μαθαίνει για να την απόφαση της Γεωργίας να παντρευτεί με τον νεαρό και κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φώτης έχει γίνει σκιά της Μιράντας και εξακολουθεί να της δημιουργεί προβλήματα αλλά και αναστάτωση.

Ο άντρας την απειλεί ξανά πως αν δεν του δώσει 30.000 δραχμές θα πει στον Ντίνο την αλήθεια για το παρελθόν της. Φανερά απελπισμένη, δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς ντρέπεται να μιλήσει στον αγαπημένο της για αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

Έτσι, λοιπόν, προσπαθεί να βρει μια λύση και να μαζέψει τα χρήματα χωρίς να μάθει τίποτα ο Ντίνος. Εν τω μεταξύ, η μεγάλη μέρα για τα εγκαίνια του «Παράδεισου» φτάνει.

Το κατάστημα ξαναζεί τα μεγαλεία του, καθώς πλήθος κόσμου συνωστίζεται μέσα και έξω απ’ αυτό. Πίσω όμως από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των ανθρώπων του, κρύβεται αγωνία, μυστήριο και πόνος.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Ο Τοτός και ο βάτραχος

Αλίσα Νιούμαν: Μετά απο 2 Ολυμπιάδες βγάζει ένα σκασμό λεφτά από το Onlyfans