Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Βικτώρια λύνει τα δεσμά και εκδικείται

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς προσφέρει αναταραχές και συναρπαστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι θεατές είδαν την καταστροφική φωτιά που έπληξε το κατάστημα, με τον Ντίνο και τη Μιράντα να αντιμετωπίζουν την απώλεια όλων των προσπαθειών τους, καθώς όλα καταστράφηκαν σε στιγμές.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Βικτώρια λύνει τα δεσμά και εκδικείται

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ότι αυτή η καταστροφή ήταν αποτέλεσμα της μανίας της Βικτώριας, η οποία συνωμοτήσε και εξαπέλυσε την επίθεση καίγοντας το πολυκατάστημα. Και δεν έπραξε μόνη της, αλλά με την συνδρομή του Σίμου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος είναι ανιψιός της Όλγας, όπως θα διαπιστώσουμε στον δεύτερο κύκλο.

Ο Σίμος επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, τη Δωροθέα και τον Χρήστο, και έρχεται σαν “σωτήρας” για να βοηθήσει στην ανακατασκευή του “Παραδείσου”. Ο Ντίνος δεν διστάζει να συνεργαστεί μαζί του, χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που τον περιμένει.

Ένα από τα κυριότερα γεγονότα που θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων είναι η αποφυλάκιση της Βικτώριας. Ο εισαγγελέας αποφασίζει ότι οι κατηγορίες εναντίον της δεν υποστηρίζονται από αρκετά στοιχεία και μαρτυρίες, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για τις σοβαρές κατηγορίες που της αποδίδονται.

Συνεπώς, εκδίδεται εντολή για την απελευθέρωσή της, και αυτή επιστρέφει αμέσως στο σπίτι των Μπουραντάδων, επαναφέροντας το θέατρο και την ένταση σε όλη την οικογένεια, κυρίως στον Χριστόφορο, θέτοντας σε εφαρμογή τα σκοτεινά της σχέδια για εκδίκηση.

Latest

Το πανάκριβο και σπάνιο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη – 530 ίπποι, τελική 315 χλμ. – Το είχε διαλύσει

Θέμης Κανέλλος: Γιατί πήγα ντυμένος με μίνι στον στρατό (video)