Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Αμαλία αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της

Η ζωή της Αμαλίας χαρακτηρίζεται από δυσκολίες και αναταράξεις στα νέα επεισόδια της σειράς. Προκειμένου να προστατέψει την σχέση της με τον Ντίνο και να μην αναταράξει την ζωή της Μιράντα.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Αμαλία αποκαλύπτει τα πάντα για την μητέρα της

Η Αμαλία αποφασίζει να μην αποκαλύψει στην Μιράντα ότι είναι η πραγματική της μητέρα. Παρά την ανυπομονησία της για να αγκαλιαστεί με την κόρη της, προτιμά να αφήσει τα πράγματα όπως είναι. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία γνωρίζει τον Σίμο, ο οποίος εκδηλώνει ανοιχτά ενδιαφέρον για εκείνη. Αν και ο Ντίνος εκνευρίζεται από αυτήν την κατάσταση, η Αμαλία του εξηγεί ότι πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά του και να ζήσει την ζωή του όπως θέλει.

Παράλληλα, η Αμαλία αναλαμβάνει την ευθύνη για την αδελφή της Γεωργία, η οποία περιμένει ένα παιδί. Προσπαθεί να την προστατεύσει από τον επικίνδυνο και ασταθή Πάρη, αρνούμενη να δώσει διαζύγιο. Αυτή η απόφαση την φέρνει αντιμέτωπη τόσο με τον Πάρη όσο και με την Γεωργία.

Και όπως αν δεν ήταν αρκετά τα προβλήματα, εμφανίζεται και η Στέλλα, η ετεροθαλής αδερφή της Αμαλίας, που έχει σκοπό να της πάρει τα πάντα. Έτσι, η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις και “επιθέσεις” από πολλές κατευθύνσεις στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς.

Ναόμι Κάμπελ: Η «μαύρη γαζέλα» έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας και δεν φόρεσε σουτιέν – Φάνηκε όλο το στήθος της! (ΦΩΤΟ)

Latest

Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την κακοκαιρία – «Κάποτε ήταν το δικό μου χωριό, τώρα είναι μία λίμνη»