Ο απρόβλεπτος γάμος του Γιώργου Θεοφάνους: Το φάμπρικα της Eurovision στη θέση του κοστουμιού

Στις 9 Μαΐου 1992, στην ίδια πόλη του Μάλμε της Σουηδίας, ο Γιώργος Θεοφάνους θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε εκεί ως συνθέτης και μαέστρος. Μια ανάρτηση στο Instagram τον βοήθησε να θυμηθεί τη χρονιά που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision με την Ευρυδίκη.

«Πριν 32 χρόνια σήμερα, στις 9 Μαΐου 1992, ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στο Μάλμε της Σουηδίας ως συνθέτης και μαέστρος. Ήμουν 24 ετών τότε και ήταν μια μοναδική εμπειρία να διευθύνω τη μεγάλη ορχήστρα εκείνης της βραδιάς. Κρατάω ακόμα το ρεκόρ του νεότερου συμμετέχοντα σε αυτή τη θέση. Δεν ήταν εύκολο, αλλά η Eurovision γίνεται κάθε χρόνο και εκείνη τη χρονιά ήταν playback» έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους στην ανάρτησή του.

Μια ωραία ανάμνηση από μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του σαν μουσικό. Η Eurovision μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά είναι μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες και μουσικές συνεργασίες. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ευχόμαστε στον Γιώργο Θεοφάνους καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δουλειές και συμμετοχές!

Written by admin

Αναβάθμιση του ΕΚΑΒ: Προσλήψεις διασωστών και ασθενοφόρων για καλύτερη εξυπηρέτηση

Ο Ελβετός Nemo αποθεώθηκε στο Eurovision 2024 με την εντυπωσιακή του εμφάνιση