O Παράδεισος των κυριών spoiler: Ανατρεπτικός ο Β΄ κύκλος – Νέοι έρωτες και γάμοι στο προσκήνιο

Τη Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται η πρεμιέρα του β΄ κύκλου της καθημερινής σειράς του Αlpha Παράδεισος των κυριών, με νέα πρόσωπα και απρόσμενες εξελίξεις.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για το τι θα συμβεί μετά την αποκάλυψη στην Αμαλία ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της, ενώ στον «αέρα» είναι και οι σχέσεις πολλών ζευγαριών της σειράς. Ας δούμε όμως πώς θα είναι το μέλλον τους.

ΜΙΡΑΝΤΑ – ΝΤΙΝΟΣ: Το ζευγάρι μετά την καταστροφή του «Παραδείσου» δένεται ακόμα πιο πολύ και η Μιράντα στηρίζει τον άντρα της ώστε να σταθεί στα πόδια του. Μάλιστα θα δούμε ότι πηγαίνει σε ένα άλλο καινούριο σπίτι και μόλις σιγά-σιγά παίρνουν όλα τον δρόμο τους, αποφασίζουν να αρχίσουν και πάλι να προσπαθούν να κάνουν παιδί.

Ωστόσο θα περάσουν και δύσκολα, κυρίως όταν στη ζωή της Μιράντας θα εμφανιστεί ένας άντρας από τα παλιά, ο οποίος θα αρχίσει να την εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι είχε «αμαρτωλό» παρελθόν. Η Μιράντα στην αρχή θα φοβηθεί και θα τον παρουσιάσει σαν κάποιο ξάδελφό της, αλλά σύντομα θα εξομολογηθεί τα πάντα στον Ντίνο, ο οποίος και θα την προστατέψει.

ΑΓΗΣ – ΠΟΛΥΞΕΝΗ: Ο Αγης τελικά έχει βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο της Πολυξένης, της κοπέλας που ήταν πάντα δίπλα του χωρίς να περιμένει τίποτα. Κι όμως, η Πολυξένη θα έχει τα πάντα. Ο Αγης ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου και στον β΄ κύκλο θα το πραγματοποιήσει.

Ο Αγης θα παντρευτεί την Πολυξένη και θα είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ θα δούμε ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, καθώς το πρώτο με την Γεωργία θα το αναγνωρίσει και μάλιστα με την προτροπή της Πολυξένης.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΑΡΗΣ: Η εγκυμοσύνη της Γεωργίας προχωράει, ενώ μένει μαζί με τον Πάρη και την οικογένειά του στο σπίτι του. Λίγο πριν γεννήσει η Γεωργία θα παντρευτεί με τον Πάρη, αλλά οι καταστάσεις θα την αναγκάσουν αμέσως μετά τη γέννα να επιστρέψει με το μωρό στο σπίτι του πατέρα της. Εκεί θα έρθει η μητέρα της η Πιπίτσα, η οποία ήδη έχει χωρίσει με τον Μάρκο και ζει στα Καμίνια, για να τη βοηθήσει να σαραντίσει με το μωρό.

Ωστόσο το «κακό παρελθόν» του Πάρη για τον βιασμό στην Αμαλία το μαθαίνει η Φρόσω, η οποία γίνεται έξαλλη με τον Πάρη, αρχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντί του και ίσως αυτό το γεγονός που ακόμα δεν γνωρίζει η Γεωργία να δημιουργήσει πολλά θέματα στον γάμο της.

ΑΜΑΛΙΑ – ΣΙΜΟΣ: Η Αμαλία έχει κάνει την καρδιά της πέτρα και γυρίζει να εργαστεί στον νέο «Παράδεισο», δίπλα στη μητέρα της και τον άντρα που αγάπησε, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν από τους δύο. Εκεί θα συναντήσει τον Σίμο, τον ξάδελφο το Πάρη και μάλιστα θα δουλεύουν μαζί στον ίδιο χώρο. Ο Σίμος θα αρχίσει να την πολιορκεί στενά και η Αμαλία ενώ στην αρχή δεν θα δώσει καμία σημασία, σιγά-σιγά θα πέσει στα δίχτυα του και θα γίνουν ζευγάρι.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ – ΤΖΕΝΗ: Περιμένοντας ακόμα να βρει γαμπρό η Ζαχαρούλα, ο Πασχάλης συνεχίζει να είναι ζευγάρι με την Τζένη με την προσδοκία κάποτε να μπορέσουν να παντρευτούν. Ο Πασχάλης βέβαια ποτέ δεν έχει αφήσει το όνειρό του να μπει στους κύκλους των πλουσίων και ν’ ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά.
Έτσι θα τον δούμε να κάνει αρκετές γκάφες, που θα θέτουν συνεχώς τη σχέση του με την Τζένη σε κίνδυνο.

Ειρήνη Στεριανού: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει το τεράστιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που… χάζευε γυμνή χορεύτρια