Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την Κατερίνα Καινούργιου: Θα με απέλυα και εγώ

«Με τοποθέτησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σε ένα μήνα απολύθηκα», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. O γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Είναι γεγονός ότι δεν ταίριαζα, κι εγώ θα με απέλυα», παραδέχτηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τη σύντομη, όπως αποδείχτηκε, θητεία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα στην απόφασή του πριν μερικά χρόνια να μην ακολουθήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και να παραμείνει στο Epsilon, από το οποίο απολύθηκε μετά από τρεις μήνες.

«Η Ναταλία Γερμανού μού είχε προτείνει να πάω μαζί της στον Alpha, όταν έφυγε από το Epsilon. Εγώ είχα δεχτεί πρόταση από το κανάλι να παραμείνω, άκουσα πολύ μεγάλα λόγια, να αναλάβω δικά μου πράγματα κλπ. Το σκέφτηκα, ήταν δελεαστικά και τα χρήματα. Το συζήτησα με τη Ναταλία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε από κοινού και με την παρότρυνση της Ναταλίας να ανοίξω τα φτερά μου. Τελικά τσακίστηκα, στους τρεις μήνες απολύθηκα. Ήταν μια κακή μου επιλογή», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είπε στη συνέχεια: «Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Σε αυτή την εκπομπή έμεινα ένα μήνα και πάνω στο μήνα απολύθηκα. Είναι γεγονός ότι δεν ταίριαζα, κι εγώ θα με απέλυα. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Light: Πώς ήταν ο ράπερ πριν από 10 χρόνια – Ένας… άλλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το λευκό t-shirt της Νικόλ Κίντμαν που δίχασε το Instagram