Κατερίνα Καινούργιου κατακρίνει τη συμπεριφορά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο”, λέει η Κατερίνα Καινούργιου.
Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της Φίλιππό Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.
«Αυτό που είμαι αυθόρμητη που έχει κάνει καλό αλλά μου έχει κάνει και πολύ κακό. Έχω κάνει λάθη και το έχω πληρώσει. Γράφονται τόσα πολλά συνέχεια που δεν δίνω σημασία. Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια, μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Δεν σημαίνει ότι είσαι απεγνωσμένη σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην έχει προχωρήσει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπε: «Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε.
Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στη συνέχεια: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Written by admin

Έντονες καιρικές φαινόμενο στη Βόρεια Ελλάδα – Πρόβλεψη 7 μποφόρ στα πελάγη

Latest

Η Super Κική «κατακεραυνώνει»: «Είδα ασέβεια… Με απογοήτευσε πάρα πολύ» (vid)