Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Διακοπές στην Κύνθο

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές στην Κύθνο χωρίς τα παιδιά του και αυτό είναι το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο του.
Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι δέκα χρόνια ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά την Καλλιόπη και το Φίλιππο.

Το ζευγάρι κάνει συχνά διακοπές χωρίς τα παιδιά του και αυτός είναι ο τρόπος που έχουν πει ότι βρήκαν για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή. Αυτή τη φορά οι δυο τους είναι στην Κύθνο και η Ραφαέλλα ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο στριγνκ μαγιό στο φακό του συζύγου της.

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας» έχει δηλώσει παλαιότερα ο κριτής πλέον του GNTM Γιώργος Καράβας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Θεωρώ ότι θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή» συμπλήρωσε.

Σασμός Spoiler

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά!

Σασμός Spoiler: Σε τι ρόλο θα δούμε τον Γιώργο Γεροντιδάκη στο σασμό;