Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Επέστρεψε στα social media μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, καθώς ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο παρασύροντας με το Ι.Χ. έναν 60χρονο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στις αρχές Δεκεμβρίου το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε το μοντέλο βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου. Συγκεκριμένα η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Λίγο μετά το μοιραίο συμβάν, η νεαρή απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, σήμερα φαίνεται πως πήρε την απόφαση να τον ανοίξει ξανά, έχοντας επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της.

Δείτε τις τελευταίες της αναρτήσειςΠώς έγινε το τροχαίο

Όλα έγιναν στις 12 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 2:00 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Η κολλητή φίλη της Κυβέλης, Ζωή Αμπουκεϊνας, μίλησε στη «Super Kατερίνα και ανέφερε πως το μοντέλο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ για τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, σημείωσε: «H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Εμένα με έχει στηρίξει. Είναι κολλητή μου και πάντα στηρίζει η μία την άλλη».

Ο γιος της Μαριέττας Χρουσαλά έχει γενέθλια και πήγαν εκεί που πας μόνο με… γερό πορτοφόλι – βίντεο

Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε να πιάσει τον σταυρό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)