Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει: Η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο: “Υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που γράφει πρέπει να το διασταυρώσει”

Ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα ΜΕΓΑ” για τις πρόσφατες φήμες χωρισμού με την σύντροφό του Μαριέττα, καθώς και για τη μάχη του με τον εθισμό. Ο σεφ αναφέρει ότι με τη γέννηση του παιδιού του όλα άλλαξαν και κατάλαβε την ανιδιοτελή αγάπη.

Ο ίδιος εξομολογείται ότι οι φήμες για χωρισμό τον στενοχώρησαν και αρνείται κατηγορηματικά να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Καταδικάζει επίσης τη δημοσίευση ψευδών ειδήσεων και τονίζει τη σημασία του να διασταυρώνονται οι πληροφορίες πριν τη δημοσίευση τους.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξομολογείται επίσης ότι η σύντροφός του Μαριέττα δεν αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα δημοσιεύματα και ότι ήταν στενοχωρημένη. Τέλος, εκφράζει την αγάπη του για τη Φαίη Σκορδά και δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία τους στο μέλλον, ακόμα και αν αλλάξουν τα πλάνα της εκπομπής της.

Τέλος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξομολογείται ότι ξεπέρασε τη μάχη του με τον εθισμό και πιστεύει πως με την δημόσια εξομολόγησή του μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους σε παρόμοια κατάσταση.

Written by admin

Η σέξι εμφάνιση με κορσέ στο εξώφυλλο περιοδικού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με συνθήματα και κασκόλ της Εθνικής στο ξεκίνημα της εκπομπής της