Survivor 4 Spoiler 06/06: Ο Άλεξ Παππάς έστω και αργά ζήτησε συγνώμη για το καρκίνωμα

Βλέπουμε πολλά στο φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι ότι στα μέχρι τώρα γεγονότα ένα από αυτά που είχαν ξεχωρίσει ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Παππά, που μπορούμε να πούμε ότι ξεπέρασε σε “θόρυβο” στα σόσιαλ ακόμα και της Ανθής Σαλαγκούδη. Φυσικά οι τελευταίες των Τζέιμς και Μπάρτζη είναι ακόμα πιο δυνατές, αλλά εμείς αναφερόμαστε από την διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να γίνει ένας εκ των πιο πολυσυζητημένων παικτών του ριάλιτι. Αυτό έγινε κυρίως για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα. Όμως, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες θετικές ψήφους, ώστε να παραμείνει για πάνω από τέσσερις μήνες στο ριάλιτι.

Ο παίκτης που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ένας χαρακτηρισμός του με την λέξη “καρκίνωμα” προς την Άννα Μαρία Βελλή είχε μείνει στην ιστορία του παιχνιδιού, και φυσικά μέχρι και σήμερα ο κόσμος το σχολιάζει αρνητικά.

Αλλά τελικά ήρθε η στιγμή μετά από αρκετό καιρό που είχε βγει εκτός παιχνιδιού, να ζητήσει συγνώμη.

Κάλιο αργά παρά ποτέ Άλέξη, και στο επόμενο ριάλιτι να προσέχουμε περισσότερο…

Ο καλεσμένος της εκπομπής Αλέξης Παππάς σχολίασε τις εξελίξεις στο survivor και μίλησε για τη δική του εμπειρία στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε αναφέρθηκε και στον περιβόητο χαρακτηρισμό του εναντίον της Άννας Μαρίας….

 

sok

Survivor spoiler 06/06: Η υποδοχή που ετοιμάζουν στον Τριαντάφυλλο είναι υπερπαραγωγή!

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 06/06: Μόνο στο STAR