Αλέξης Παππάς – Survivor: Ακολουθούσα ένα ρόλο

αλεξης παππας

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για το Survivor 2021 και αναφέρθηκε σε όσες φορές έφτασε την ένταση στα ύψη, αλλά και στην σχέση που είχε με τον Τζειμς Καφετζή.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor 2021.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στον έκρυθμο χαρακτήρα που είχε μέσα στο παιχνίδι και φυσικά στην περίφημη κόντρα με τον Τζειμς Καφετζή.

«Είχα ένα ύφος καυστικό, μερικές φορές ακολουθούσα ένα ρολάκι.Αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να μην ψηφιστώ; Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια. Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο; Γιατί αυτά που έλεγα ήταν η αλήθεια. Στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή, δεν είχα άγχος να φτάσω στον τελικό. Έλεγα κοίτα να απολαύσεις τη στιγμή. Ήθελα να είμαι αυτός που είχα στο μυαλό μου, με την έννοια ότι βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Δεν ξέχασα ποτέ ότι έχω κάμερες δίπλα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «εμένα σκοπός μου ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που τους έλεγε την πικρή αλήθεια».

«Ο Τζέιμς έλεγε ότι είμαι ανήθικος, με την πρώτη ευκαιρία πέταγε και τη δικιά του ατάκα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος και ήταν ένα καλό κίνητρο για μένα να έχω έναν παίκτη με τον οποίο έρχομαι και σε μια ρήξη, σεβασμός. Είναι αξιόλογο το παιδί. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να πω ότι φτάνει, μέχρι εδώ, δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη φάση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

angeliki-spoiler:-i-zoi-tis-angelikis-kindynevei

Αγγελική Spoiler: Η ζωή της Αγγελικής κινδυνεύει

siopilos-dromos:-sokaristika-ta-nea-plana

Σιωπηλός Δρόμος: Σοκαριστικά τα νέα πλάνα