MasterChef 5 Spoiler 06/06: Μόνο στο STAR

Λήξη συναγερμού στο STAR

masterchef

Ο Τούρκος παραγωγός τάραξε τα νερά πριν λίγες ημέρες κάνοντας μια τρελή πρόταση για κλειστό συμβόλαιο στους Σ. Κοντιζά, Π. Ιωαννίδη και Λ. Κουτσόπουλο για νέο ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ, με 1.000.000 ευρώ στον καθένα.

Λήξη συναγερμού στο STAR
Το φετινό MasterChef μπορεί να έχει ακούσει πολλα από τους φανατικούς της “ποιοτικής” μαγειρικής αφού πιστεύουν ότι το επίπεδο χρόνο με τον χρόνο είναι πιο χαμηλό, αλλά από θέμα χαρακτήρων έπεσε διάνα η παραγωγή. Οι ίντριγκες, οι κόντρες μεταξύ των παιχτών, και όλη η ζωή μέσα στο σπίτι βγάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αλλά και οι τρεις παρουσιαστές που έχουν δέσει μεταξύ τους, με τους διαγωνιζόμενους, και με τα τηλεθεατόπουλα θα λέγαμε ότι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της επιτυχίας. Ουσιαστικά έχουν δέσει τόσο πολύ που ούτε σκέψη για αλλαγή της πολύ δυνατής τριάδας.

Η επόμενη χρονιά αναμένεται πολύ ανταγωνιστική για τα κανάλια, αφού μετά το τέλος των μεγάλων προβλημάτων από την πανδημία, έχουν σκοπό να ρίξουν πολύ χρήμα, και να αναβαθμίσουν τα προγράμματα τους.

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν ήθελε σαν τρελός να πάρει στον ΣΚΑΙ πακέτο τους τρεις παρουσιαστές, αφού την νέα χρονιά θέλει  να ανεβάσει μια υπερπαραγωγή για ένα ριάλιτι μαγειρικής.

Η συνεργασία μας με το ΣΤΑΡ είναι ιερή

Αλλά τελικά οι τρεις κριτές έστειλαν την απάντηση τους και το δικό τους μήνυμα στον Ατζούν. Απάντησαν αρνητικά και έκλεισαν το μεγάλο αυτό θέμα. Μάλιστα όπως λέγεται στην απάντηση τους ειπώθηκε ότι η συνεργασία τους με το ΣΤΑΡ χαρακτηρίζεται ιερή. Δεν θα μπορούσαν να πουλήσουν την αγάπη του κόσμου, και τα άμορφα χρόνια που έχουν περάσει μέχρι σήμερα.

Βάζοντας πάνω από όλα την εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια με το ΣΤΑΡ και την αγάπη του κόσμου για το ριάλιτι μαγειρικής δεν σκέφτηκαν να μπουν στην διαδικασία του πλειστηριασμού και θα μείνουν στο αγαπημένο MasterChef που τους αγαπάει αλλά το αγαπάνε.

Ο συναγερμός στο ΣΤΑΡ έληξε και συνεχίζεται πλέον χωρίς εμπόδια το νέο MaterChef 6 που θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Αλλά το τι θα δούμε στον έκτο κύκλο θα μας απασχολήσει σε επόμενο άρθρο μας.

Survivor 4 Spoiler 06/06: Ο Άλεξ Παππάς έστω και αργά ζήτησε συγνώμη για το καρκίνωμα

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης