ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Αυτά τα προγράμματα του Antenna πήραν τις πρωτιές του Μαΐου

Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό;
Οι «Άγριες Μέλισσες» διατήρησαν την κυριαρχία τους και τον Μάιο, με σταθερά πολύ υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά. Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.527.000  τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.
Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 27,5%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 3,2 μονάδες.
Και τον Μάιο, η δυναμική της σειράς στις γυναίκες ήταν εντυπωσιακή, καθώς σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 39,9%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 28,5%.
Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να γράφουν στον τηλεοπτικό αέρα την πιο δυνατή ιστορία.
Πρώτος έκοψε το νήμα της τηλεθέασης και ο «Ήλιος»  τον Μάιο,  στη ζώνη μετάδοσής του στο κοινό 18-54, με μέσο όρο 18,3% και 2,4 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.
Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 32,2%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε 17,4%. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον  Μάιο ο «Ήλιος» κατέγραψε άνοδο 2,3 μονάδων συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα.
Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε και τον Μάιο με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μέσο όρο 22,3% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 4,8 μονάδες.

Φανατικοί του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 ήταν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό το «Rouk Zouk» χτύπησε 33,3%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε μέχρι και το 22,9%.

Πρωτιά κατέγραψε και  το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή. Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ήταν στη κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18%, και 4,6 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το «5Χ5» σημείωσε υψηλές επιδόσεις τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό, όπου το κοντέρ της τηλεθέασης έφτασε το 23,1% και το  18,1% αντίστοιχα.

Ο Μάρκος Σεφερλής,  με ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ έκανε παιχνίδι με τους παίκτες και μοίρασε ξεκαρδιστικές ατάκες.

Η «Φάρμα», το ριάλιτι περιπέτειας με τον Σάκη Τανιμανίδη, ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54  τον Μάιο, με μέσο όρο 18,8% και 5,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. 

Οι υψηλότερες επιδόσεις σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου σε επιμέρους κοινό κατέγραψε μέσο όρο 22,6% ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό η τηλεθέαση έφτασε κατά μέσο όρο το 21%.

Χamos

Τα καλύτερα μας χρόνια: Ο Άνθρωπος Δίχως Πρόσωπο

γιουλη τσολκα

Τζούλι Τσόλκα: Με σόκαραν όλα αυτά τα περιστατικά