Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του σταθμού!

Μεγάλες αλλαγές

Με αλλαγές έρχεται ο ANT1! Με τα δυνατά χαρτιά του να συνεχίζουν και του χρόνου. Φυσικά αναφερόμαστε στις σειρές “Άγριες μέλισσες” και “Ήλιος”.
Δύο σειρές που πέτυχαν τον σκοπό τους. Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κοινό ο ΑΝΤ1 επένδυσε έξυπνα δίνοντας συνέχεια στις δύο τηλεοπτικές παραγωγές.

Έρχονται καινούργια πράγματα!
Με αλλαγή στην τακτική του το κανάλι του Αμαρουσίου έρχεται να ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή των ριάλιτι.
Με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία και ακροαματικότητα που έχουν τα παιχνίδια ο ANT1 δεν θα τα αφήσει ανεκμετάλλευτα. Με το survivor να κάνει θραύση ο ANT1 έρχεται να δώσει την δική του απάντηση.

Με το “Ι’m a celebrity get me out of here” να κάνει την αρχή. Ένα τελείως διαφορετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν έχουμε ξανά δει. Ένα ριάλιτι δράσης και επιβίωσης με επώνυμους συμμετέχοντες. Κάτι που σίγουρα θα μας απασχολήσει.

Δεν σταματά όμως εδώ. Με δυναμικό χτύπημα έρχεται να παρουσιάσει το Game of Chefs.

Δεδομένο ότι τα ριάλιτι μαγειρικής τραβάνε του τηλεθεατές σαν μαγνήτης ο ANT1 κάνει την κίνηση να επενδύσει και σε αυτό το είδος ριάλιτι. Με το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης και την “Φάρμα 2” με τον Σάκη Τανιμανίδη το κανάλι κάνει στροφή 360 μοιρών.

Κάνοντας τον απολογισμό του ο ΑΝΤ1 επανέρχεται την επόμενη σεζόν με αλλαγές και νέα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσει των τηλεθεατών.

Ακολουθώντας τους ανταγωνιστές του το κανάλι μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των ριάλιτι.

Χamos

ΑΦΜ με τέσσερα απλά βήματα, σε λίγα λεπτά

Survivor 4 spoiler 21/5:Ο Άλεξ Παππάς αποφάσισε να μιλήσει για όλα, και για τον ρόλο που είχε