Νωρίτερα από ποτέ η αρχή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Antenna αλλά… δίχως Χατζηνικολάου

Spoilers

TV 31 Αυγούστου 2021 11:22

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχωρά ο ΑΝΤ1, ο οποίος για ένα δεκαήμερο θα βγάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ζωντανά από διαφορετικό σημείο της Ελλάδας.

Από τις 3 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από την Εύβοια, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τη Ρίτσα Μπιζόγλη -και όχι με τον Νίκο Χατζηνικολάου– θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία κίνηση στο πλαίσιο των γενικότερων ενεργειών του ΑΝΤ1 σε μία προσπάθεια να στηρίξει της πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

«Η αντίστροφη μέτρηση για το restart των ειδήσεων του ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο ολοκαίνουριο και τεχνικά εντυπωσιακό σκηνικό, αρχίζει δέκα ημέρες νωρίτερα.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά το κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων από την πολύπαθη Εύβοια, δίνοντας το σύνθημα της αναγέννησης, αλλά και της ελπίδας έτσι όπως αποτυπώθηκε στη συγκλονιστική στήριξη και προσφορά των τηλεθεατών του σταθμού προς τον Ερυθρό Σταυρό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης του ΑΝΤ1 για τους πυρόπληκτους πολίτες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Spoilers

Το σάλιωσαν οι Έλληνες – Εκτοξεύτηκε η χρήση διεγερτικών ουσιών κατά την πανδημία

semedo

Ρούμπεν Σεμέδο: σήμερα απολογείται για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης