«Νοιάστηκες ποτέ για μένα; Αν είχα να βάλω δεύτερο ζευγάρι παπούτσια;»: Αυτός είναι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου – Ο λόγος που την απαρνήθηκε (video)

Αξέχαστος θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ο έντονος τσακωμός της Άντζελας Δημητρίου με τον πατέρα της, σε ζωντανή μετάδοση.

Ήταν μια στιγμή κατά την οποία βρέθηκε σε… αδυναμία και εξερράγη για την εγκατάλειψη που ένιωθε από τον πατέρα της, στον οποίο μεταξύ άλλων, φώναζε «να βγάλεις το πρόσωπό σου, να το δει ο κόσμος».

Εκείνος από τη μεριά του, ισχυριζόταν πως δε θέλει να αποκαλυφθεί, διότι έτσι θα χάσει τη δουλειά του ως λαχειπώλης στους δρόμους, επειδή ο κόσμος θα τον αναγνωρίζει σαν πατέρα της Άντζελας Δημητρίου.

@greektvision #greektvision ♬ original sound – GreekTVision 📺

Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα, τώρα στέλνουν δελτίο Τύπου» – Όσα είπε ο δικηγόρος της

Στην αντεπίθεση πέρασε η Άντζελα Δημητρίου μέσω του δικηγόρου της, μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη. «Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα, τώρα στέλνουν δελτίο Τύπου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε, πως αυτοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία, είναι και αυτοί που τώρα στέλνουν δελτία Τύπου.

Αναλυτικά, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας είπε: «Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκταινόμενα. Ουδέποτε ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση. Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία Τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο. Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση. Αν δούμε ότι θίγεται πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά.

Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι με νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Πηγή: athensmagazine.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Δανάη Μπάρκα: «Η μάνα μου με έπιασε στα πράσα & στην αρχή σοκαρίστηκε…»

Ανεκδοτάρα με κερατά: Γιατρέ μου έπιασα τη γυναίκα μου με…

Back to Top