«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»: Το νέο βίντεο όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη με την Άντζελα Δημητρίου

«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»: ανέφερε σε νέο βίντεο όλο νόημα η Όλγα Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

Όπως έγινε γνωστό, μητέρα και κόρη είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος έκανε την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, να επιστρέψουν νωρίτερα στην Ελλάδα, όσο η Άντζελα Δημητρίου βρισκόταν στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της περιοδείας της.

Όπως τόνισε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης».

Τόσο η Άντζελα Δημητρίου, όσο και η Όλγα Κιουρτσάκη δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη ρήξη τους.

Η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες της στο Tik Tok με μια φωνή να λέει: : «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου».

@olgadkiourtsaki #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #γιαεσας #fy #fyp #foryoupage #φιλοιτικτοκ #scorpio_love #fypシ #foryourpage ♬ original sound – BISDAK2607


@olgadkiourtsaki #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #γιαεσας #fy #fyp #foryoupage #φιλοιτικτοκ #scorpio_love #fypシ #foryourpage ♬ original sound – BISDAK2607

Πηγή: athensmagazine.gr

Latest

Ελένη Φουρέιρα: «Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα»

Ανεκδοτάρα με άνεργο: Ζητείται βοηθός γυναικολόγου …!Τρελό γέλιο