Δανάη Μπάρκα: «Η μάνα μου με έπιασε στα πράσα & στην αρχή σοκαρίστηκε…»

H Δανάη Μπάρκα προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη στον αέρα του Πάμε Δανάη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρώτη φορά που την έπιασε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου να προσπαθεί να καπνίσει:

«Θυμάμαι ότι στην Α’ γυμνασίου είχα προσπαθήσει να καπνίσω γιατί έβλεπα τους μεγαλύτερους φίλους μου στο σχολείο. Άνοιξε η μαμά μου το σπίτι και είδε ότι είχα βάλει και άναβα ανάποδα το τσιγάρο. Δεν ήξερα, ήθελα να δω πως είναι. Με έπιασε στα πράσα στο μικρό μπάνιο. Στην αρχή σοκαρίστηκε και μετά την έπιασαν τα γέλια. Μου είπε ότι δεν γίνεται έτσι, δεν ξέρεις τι πας να κάνεις και είναι επικίνδυνο».

Και τόνισε η Δανάη Μπάρκα: «Μόλις με έπιασε αγκαλιά και μου είπε οτιδήποτε θέλεις να δοκιμάσεις ή όχι, εγώ είμαι εδώ να μου τα μοιραστείς όλα, να τα πούμε όλα και να σου πω τη δική μου άποψη, αλλά μην κάνεις τίποτα κρυφά είτε αφορά χαζομάρα τέτοιου τύπου, ότι θέλω να κάνω αυτό που βλέπω από τους μεγαλύτερους είτε όταν αφορά τι θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω είτε όταν αφορά τον χ άνθρωπο στη ζωή μου. Σε πληροφορώ ότι το θυμάμαι με πάρα πολλή αγάπη. Τότε μπορεί να είχα νιώσει αμήχανα που με είχε βάλει στον καναπέ και μου έκανε αυτές τις συζητήσεις σε αυτήν την ηλικία. Την έβλεπα να γελάει και γελούσα κι εγώ με την γκάφα που έκανα. Μετά είπα τι ωραία που μπορώ να μοιραστώ τα πάντα».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Κάτια Νικολαΐδου: Συγκινεί ο αδελφός της 3 μήνες μετά τον θάνaτό της – «Δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα»

«Νοιάστηκες ποτέ για μένα; Αν είχα να βάλω δεύτερο ζευγάρι παπούτσια;»: Αυτός είναι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου – Ο λόγος που την απαρνήθηκε (video)