Νικητές του καραόκε οι συμμετέχοντες στο Survivor και ανακοινώθηκε η επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο του χρόνου

Οι παίκτες που είχαν την καλύτερη εκτέλεση των δικών τους κομματιών και θα επιστρέψουν στο επόμενο Survivor;
Ένα Survivor πολύ διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους παίκτες, από τη μπλε και την κόκκινη ομάδα, στο πάρτι της Ένωσης με σκοπό να διασκεδάσουν στο έπακρο.
Το κεντρικό μέρος αυτού του πάρτι ήταν ο διαγωνισμός καραόκε, όπως και σε όλους τους προηγούμενους κύκλους του Survivor. Εκεί όπου όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια προσφέροντας στιγμές απόλυτης απόλαυσης στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.
Αμέσως μετά από κάθε εμφάνιση, ο Γιώργος Λιανός έδινε τον λόγο στους υπόλοιπους παίκτες για να δώσουν τις κατάλληλες βαθμολογίες. Έτσι, στο τέλος αυτής της διαδικασίας, δημιουργήθηκε μια συγκεκριμένη κατάταξη για να δοθεί το εισιτήριο επιστροφής στο Survivor.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, επέστρεψαν στο Survivor ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Ρία Κολοβού και ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς είχαν κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.
Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να συγκεντρώσει 154 βαθμούς, βρίσκοντας τον εαυτό της στην πρώτη θέση του πίνακα, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Ωστόσο, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Τζέιμς Καφετζής και πήρε το απόλυτο 10αρι από όλους τους συμπαίκτες του, η κατάταξη άλλαξε. Άλλος παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος επίσης πήρε το μέγιστο βαθμό.
Με 160 συνολικά βαθμούς, οι δύο φίλοι κατάφεραν να ισοψηφίσουν και να αναδειχθούν νικητές, επιστρέφοντας την επόμενη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο για να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης του επόμενου κύκλου του Survivor.

Written by admin

Eurovision: Αυτό είναι το έγγραφο του Κύπριου πρέσβη στην Ελλάδα σχετικά με τη στάση της ΕΡΤ στην κυπριακή συμμετοχή

Η προοπτική της Μαρίνας Ασλάνογλου για τη γυναικεία ισότητα: Ο άνδρας πρέπει να απομακρυνθεί για να δει την αλήθεια