Νεκρά παιδιά στην πάτρα: Ανατριχίλα από τις αναρτήσεις Πισπιρίγκου για την Γιορτή της Μητέρας

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έγιναν τον Μάιο του 2020, όταν η οικογένεια Δασκαλάκη είχε “χάσει” ήδη την μικρή Μαλένα. Σε αυτές, εξυμνούσε τον ρόλο της μάνας,

Ποτέ μην πεις σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να το κάνει. Να θυμάστε ότι μόνο εκείνη έχει καταφέρει να χορέψει με δύο καρδιές, έχει αναπνεύσει με τέσσερις πνεύμονες, κατάφερε να κουβαλήσει στην κοιλιά της το βάρος δύο κόσμων και έχει κλάψει τη ζωή ουρλιάζοντας.

Μην πεις ότι δεν είναι ικανή για κάτι, γιατί είναι ικανή για όλα…

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε στο Facebook στις 9 Μαΐου 2020, ενώ η Μαλένα είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

Μια μέρα μετά, στις 10 Μαΐου, έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία μιλάει η ίδια για την προσωπική εμπειρία της ως μητέρα: «Έχω παιδιά που κοιμήθηκαν στα χέρια μου… Έχω φιλήσει πατουσάκια και έχω σκουπίσει δάκρυα… Έχω λερωθεί με εμετούς, έχω περάσει αμέτρητα άφρυπνα βράδια, αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα όλα αυτά… Το σώμα μου δεν είναι σαν αυτά των περιοδικών, αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μάνα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία από αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το εν λόγω post συνοδεύεται από μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μια μητέρα με ένα μωράκι και αναγράφεται η εξής φράση: «Η μάνα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Θεό ένα παιδί, αξίζει όσο δύο μάνες μαζί!».

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ
Την ίδια μέρα, στις 10 Μαΐου, η 33χρονη έκανε ακόμα μια ανάρτηση που αφορούσε τους συζύγους.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε ένα άρθρο με τίτλο «Αγαπημένη μου σύζυγε, θέλω πίσω το κορίτσι που παντρεύτηκα». Η εν λόγω ανάρτηση συνοδευόταν από το δικό της προσωπικό σχόλιο για τους συζύγους: «Δεν είσα μόνη! Είσαι μαμά, είμαι μπαμπάς… αλλά κυρίως είμαστε οικογένεια! Ανεκτίμητη αξία να ενδιαφέρει ο ένας για τον άλλον!!».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
Ακριβώς έναν χρόνο μετά, στις 9 Μαΐου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ξανά μια ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Τότε, είχε πεθάνει και η μικρή Ίριδα, ενώ η εννιάχρονη Τζωρτζίνα βρισκόταν σε φάση τετραπληγίας.

«Είχα την ευλογία να γίνω μητέρα για τρεις φορές και να δώσω ζωή σε τρία υπέροχα και πανέμορφα κορίτσια… Όμως η ζωή, η μοίρα και ο Θεός είχαν άλλα σχέδια και φέτος δε θα ακούσω “χρόνια πολλά” από κανένα από τα κορίτσια μου… Είμαι όμως ευγνώμων που το άκουσα απτά δύο παιδάκια μου έστω!! Η Τζωρτζίνα φέτος θα μου ευχηθεί με τα μάτια και είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο αληθινά “χρόνια πολλά” απ’ όλες τις χρονιές!!! Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει, αλλά και αυτή που μεγαλώνει!!! Να είμαστε όλες ευλογημένες και υγιείς για τα παιδάκια μας!!».

Σασμός spoiler: Άννα και Παντελής στα μαχαίρια!

Συνταγή: Ρεθεμνιώτικα ντολμαδάκια με ρύζι και αρωματικά