Νεκρά παιδιά στην πάτρα – Μανώλης Σφακιανάκης: «Είναι τέτοια τα στοιχεία της αστυνομίας που θα ομολογήσουν άπαντες»

… «Θα μείνετε άφωνοι όταν τελειώσει η έρευνα»

«Αυτά που έχουν βρει οι αστυνομικοί δεν έχουν διαρρεύσει» Με κομμένη την ανάσα περιμένει η κοινωνία απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου–Δασκαλάκη, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη–Καλογρηά για την 9χρονη Τζωρτζίνα, το οποίο …

αναμένεται να δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα, είναι «κόλαφος» για την 33χρονη κατηγορούμενη.

Την ίδια ώρα, η μητέρα των τριών κοριτσιών, ο θάνατος των οποίων ερευνάται ως εγκληματική ενέργεια, αρνείται τα πάντα και κατηγορεί τους γιατρούς. Οι καταθέσεις των γιατρών συνεχίζονται και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο άνθρωποι που έχουν γνώση των στοιχείων, κάνουν λόγο για νέες συλλήψεις στην υπόθεση.

«Είναι τέτοια τα στοιχεία της αστυνομίας που θα ομολογήσουν άπαντες» σημειώνει ο πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος αναφέρει ότι σύντομα η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί.

«Κάθε μέρα συγκεντρώνονται και νέα στοιχεία, η υπόθεση αυτή θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα» σχολιάζει και προσθέτει «πιστεύω ότι όταν τελειώσει αυτή η έρευνα θα μας αφήσει όλους άφωνους. Θέλει υπομονή και να μην διαρρέουν τα στοιχεία της αστυνομίας.

Αυτά που έχει βρει έως τώρα δεν έχουν διαρρεύσει και το λέω με βεβαιότητα. Θα φανεί ποιοι έκαναν το έγκλημα. Δεν είναι ένας. Ένα πρόσωπο μόνο του δεν μπορεί να στήσει όλο αυτό» δήλωσε μιλώντας στο Live News. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα αποκάλυψε:

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα αποκάλυψε:

Κατερίνα Καινούργιου: Αγόρασε σπίτι με 1 εκατομμύριο ευρώ – Οι πρώτες φωτογραφίες

Ελληνική Trap music:O Light τάχθηκε κατά του Sin Boy, χρησιμοποιώντας ύβρεις κατά του Αλβανού ράπερ!