«Μου δίνει ζωή» – Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε γιατί επιλέγει μικρότερους συντρόφους (vid, pics)

Η ζωή της Χάιντι Κλουμ έχει αλλάξει από τότε που τα παιδιά της μεγάλωσαν και έγιναν ανεξάρτητα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια απολαμβάνει περισσότερο τις καθημερινές στιγμές. «Τώρα είναι 19, 18, 17 και 14», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Fox News.

Η Χάιντι Κλουμ συνέχισε να θυμάται τα απαιτητικά χρόνια που ξυπνούσε τη νύχτα με τα μικρότερα παιδιά. Μεταξύ άλλων είπε: «Nιώθω ότι οι μέρες που πήγαινα για ύπνο στις 9:30 έχουν κατά κάποιο τρόπο τελειώσει».

Διαβάστε επίσης: Ζακλίν Καρβάλιο: Η αθλήτρια του βόλεϊ με κίτρινο μαγιό βάζει φωτιές στο Instagram και τις παραλίες της Βραζιλίας (pics)

«Όταν έχεις τέσσερα παιδιά, σε κρατούν ξύπνιο μέρα και νύχτα, γιατί πίστεψέ με, με τέσσερα, πάντα υπάρχει ένα παιδί που σε ξυπνά – είτε [το ένα] έχει πυρετό, είτε το επόμενο έχει ένα κακό όνειρο… πάντα κάτι συμβαίνει», πρόσθεσε.

Εξήγησε, επίσης, ότι όταν μεγάλωνε τα μικρά παιδιά της, δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου σε επαγγελματικές εκδηλώσεις και σπάνια την έβλεπαν στα after-party.

Mικρότερος σύντροφος
Ο πολύ νεότερος σύζυγός της Τομ Κάουλιτζ, από τότε που μπήκε στη ζωή της έχει επηρεάσει θετικά την ίδια. Η ηλικία όπως δηλώνει η ίδια, παίζει σημαντικό ρόλο στις συνήθειες τις καθημερινότητας.

«Νιώθω λοιπόν, τώρα που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, η ηλικία του συζύγου μου να επηρεάζει. Ίσως έχει να κάνει και με τον νεότερο σύζυγό μου. Μου δίνει ζωή», συλλογίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Δεν ξέρω, αλλά είναι απλά διασκεδαστικό. Έχει πλάκα να πηγαίνεις σε ένα κλαμπ. Μου αρέσει η μουσική τις περισσότερες φορές».
«Έτσι, τώρα πηγαίνω στο κλαμπ και κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι: “Είμαι ο γηραιότερος άνθρωπος εδώ;”. Και λέω, “Νομίζω ότι είμαι”», αστειεύτηκε. «Τότε νιώθω πολύ καλά όταν κοιτάζω τον Tiësto και λέω ότι, στην πραγματικότητα, ο Tiësto με περνά πέντε χρόνια, οπότε είμαι καλά».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε πως ενθουσιάζεται όταν καταφέρνει να μένει έξω ως αργά το βράδυ ή ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι επιστρέφουν σπίτι τους από την έξοδό τους.

Δηλώνει φαν του γυμνισμού
Η Χάιντι Κλουμ ήταν πρόσφατα καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepherd και εξήγησε γιατί αγαπάει τον γυμνισμό, εστιάζοντας στο βίντεο που ανέβασε με την ίδια να ποζάρει γυμνή δίπλα στον σύζυγό της.

«Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου».

«Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».

Λαρισαία βρήκε… μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ στο κέντρο της Λάρισας – Αυτό που ακολούθησε ούτε και η ίδια το πίστευε!!!

Ανεκδοτάρα μόνο για τολμηρές: Τι θέλουν τέλος πάντων οι γυναίκες; …!Τρελό γέλιο