Λαρισαία βρήκε… μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ στο κέντρο της Λάρισας – Αυτό που ακολούθησε ούτε και η ίδια το πίστευε!!!

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες Πέμπτη σε ΑΤΜ κεντρικού σημείου της Λάρισας και συγκεκριμένα στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της 23ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Λαρισαία πηγαίνοντας να κάνει συναλλαγή στο εν λόγω μηχάνημα βρήκε χρήματα που είχαν μαγκώσει πάνω του. Η κίνησή της ήταν αυτόματη, επικοινώνησε με την τράπεζα και της συνέστησαν να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, όπως και έπραξε, καταθέτοντας στους υπευθύνους τα στοιχεία της.

Η ίδια δεν σταμάτησε εκεί, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο κατάστημα για να τα παραλάβει.

Μια κίνηση που δείχνει ηθική και αρετή. Μάλιστα τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση της Λαρισαίας που έσπευσε να ευχαριστήσει…

Δείτε την ανάρτηση:

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου.

Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω. Σε όποιον ανήκουν να τα αναζητήσει στο κατάστημα της Εθνικής στην Πατρόκλου….,**Ακολουθεί συνέχεια της δημοσίευσης **

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια .Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση και δεν νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα. Μακάρι ο άνθρωπος να σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα, έχω αφήσει τα στοιχεία μου στον υπάλληλο που μίλησα και του γνωστοποίησα που θα τα παραδώσω αύριο…και εσείς κορίτσια που είστε γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο αν ακούσετε κάτι για αυτό το ζήτημα ενημερώστε… Και πάλι ευχαριστώ».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Γιατί τόσοι νέοι παθαiνουν καρκiνο;

«Μου δίνει ζωή» – Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε γιατί επιλέγει μικρότερους συντρόφους (vid, pics)