Μετά το διπλό έμφραγμα: Η πρώτη εικόνα του Βασίλη Μπισμπίκη – Ξανά στα μπουζούκια με τη Δέσποινα Βανδή

Στις συνήθειές του επέστρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του η οποία -ευτυχώς- είχε αίσιο τέλος χάρη στην άμεση παρέμβαση της Δέσποινας Βανδή και των γιατρών του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία».

Ο ίδιος, το βράδυ του Σαββάτου έδωσε το «παρών» σε δύο νυχτερινά κέντρα, ανεβάζοντας μάλιστα και την πρώτη του φωτογραφία μετά τα όσα συνέβησαν. Πρώτα, βρέθηκε στα μπουζούκια που τραγουδά ο καλός του φίλος Μανώλης Κονταρός -ο οποίος μάλιστα αναμένεται να γίνει και κουμπάρος του- με τον οποίο φωτογραφήθηκε, ενώ λίγο αργότερα επισκέφτηκε και το κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Ο Μπισμπίκης ανήρτησε και φωτογραφία της Δέσποινας από τη σκηνή.

Η περιπέτεια της υγείας του

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες στις αρχές Μαρτίου όταν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και το στομάχι. Η εφίδρωση που ακολούθησε ανησύχησε ιδιαιτέρως την τραγουδίστρια η οποία έχοντας αντιληφθεί πως πρόκειται για έμφραγμα οδήγησε τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της σε γνωστό θεραπευτήριο στο Μαρούσι όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο.

Εντέλει, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά. Πρώτα μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση τοποθέτησης στεντ (μπαλονάκι), ενώ μετά από τρεις ημέρες ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο λίγες ώρες μετά το οποίο υπέστη και δεύτερο έμφραγμα – ευτυχώς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

# Βασίλης Μπισμπίκης

Πηγή

Οι φήμες για τον γάμο τους έχουν διαλύσει την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Η επόμενη κίνησή τους

Ο νεαρός που έπεσε από μπαλκόνι λόγω φωτογραφίας με φανέλα του ΠΑΟΚ