Ο νεαρός που έπεσε από μπαλκόνι λόγω φωτογραφίας με φανέλα του ΠΑΟΚ

Μια τραγωδία συνέβη στην Αλεξανδρούπολη, με έναν 15χρονο να χάνει τη ζωή του στην προσπάθειά του να βγάλει ένα selfie και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. Ο μικρός πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό καθώς ήθελε να βγάλει μια selfie φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα».

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας περιέγραψαν το συμβάν

«Πήγαν στην ταράτσα να κάνουν κάτι και ο αγόρι ακούμπησε πάνω σε ένα γυαλί ασφαλείας που κάλυπτε τον φωταγωγό, αλλά δεν αντέχει το βάρος του παιδιού. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν να σπάει τζαμαρία και να πέφτει κάτι βαρύ», περιέγραψε ένας ένοικος της πολυκατοικίας στο Star.

Συγκλονισμένος ο παππούς του 15χρονου

Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει μια selfie, όταν έγινε η τραγωδία: «Ο πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία selfie φωτογραφία και έγινε το μοιραίο», δήλωσε.

«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτήν τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας και ίσως θα έπρεπε να μιλάω με διαφορετικό τρόπο, αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά», ανέφερε ο παππούς του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σαν από παλιά τραγωδία. Ο πατέρας μόλις κατάλαβε το τι είχε συμβεί άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε ένας ένοικος.

Ολόκληρη η γειτονιά πένθησε για τον 15χρονο που «έφυγε» απότομα. Είχε ακόμα δύο μεγαλύτερα αδέλφια, έναν αδελφό που είναι ψάλτης και μία αδελφή που εργάζεται ως δασκάλα.

Written by admin

Μετά το διπλό έμφραγμα: Η πρώτη εικόνα του Βασίλη Μπισμπίκη – Ξανά στα μπουζούκια με τη Δέσποινα Βανδή

Αποκλειστικό: Η σχέση μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και του Νίκου Συρίγο αποκαλύπτεται από τη Σίσσυ Χρηστίδου