Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Άννα Ανδριανού και τον Νεκτάριο Σφυράκη

mesanychta:-i-eleonora-meleti-ypodechetai-tin-anna-andrianou-kai-ton-nektario-sfyraki

Την Άννα Αδριανού φιλοξενεί η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», την Τετάρτη 5 Μαΐου στη 01:00. Η καταξιωμένη ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα της αλλά και την αδυναμία που έτρεφε στον πατέρα της. Εξηγεί πως το διαζύγιο των γονιών της επηρέασε τον τρόπο που αντιμετώπισε και η ίδια το γάμο, ενώ την οδήγησε στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά. Αναφέρεται στο θάνατο του αδελφού της από τροχαίο όταν ήταν 18 ετών, παραδέχεται πως όταν χώρισε από τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο υπήρχε θυμός, «στάζει» όμως έρωτα όταν αναφέρεται στον άντρα της ζωής της και την καθημερινότητα τους.

Μαζί μας και ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για την περιπέτεια υγείας που είχε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό. Εξηγεί πως το επάγγελμα του ασφαλιστή, που επέλεξε να ακολουθήσει στην οικονομική κρίση, του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή εξαιτίας της έγκαιρης διάγνωσης.

Συγκινημένος εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την γυναίκα του προκειμένου να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και πως το τέταρτο παιδί τους ήρθε τελείως απρόσμενα, με φυσιολογικό τρόπο…

λίγο μετά τον ερχομό των διδύμων.

mastechef

MasteChef spoiler 5/5: Η αποχώρηση που δεν αρέσει

Μόνο με ομάδες των Serie A και B εφεξής το Κύπελλο

Μόνο με ομάδες των Serie A και B εφεξής το Κύπελλο