Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε στο Instagram για τα κιλά της και μας είπε όλα της τα μυστικά!

η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μια ολόσωμη φωτογραφία με πορτοκαλί και εμπριμέ μαγιό μπροστά στον καθρέπτη. Η φωτογραφία δεν είχε κανένα ρετούς, ούτε φίλτρο. Άλλωστε, η όμορφη παρουσιάστρια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό συνέχεια αρετουσάριστες φωτογραφίες, θέλοντας να μην παραποιεί ποτέ την εικόνα της.

Το καλλίγραμμο κορμί της προκάλεσε αίσθηση και η εκείνη δέχτηκε βροχή από σχόλια, σχετικά με το βάρος και τα κιλά της. Και όχι άδικα.

Η Ελεονώρα Μελέτη διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της showbiz. Λάτρης των θαλάσσιων σπορ, η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως αγαπάει πολύ τα αθλήματα στη θάλασσα. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους χρήστες του Instagram αν κάνει κάποια συγκεκριμένη δίαιτα και έχει καταφέρει να διατηρείται σε αυτά τα κιλά. Εκείνη θέλοντας να είναι ξεκάθαρη, πραγματοποίησε μια επιπλέον ανάρτηση με σκοπό να εξηγήσει με ποιον τρόπο διατηρεί το κορμί της.

Καμία δίαιτα αλλά ισορροπημένη διατροφή, αυτό είναι το μυστικό της!

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Κορίτσια μου, δεν ξέρω πόσα μηνύματα μου έχετε στείλει για δίαιτες με αφορμή αυτή τη φωτογραφία. Έχουμε και λέμε: Καμία δίαιτα. Κάνω απλή και ισορροπημένη διατροφή πάνω στις ανάγκες μου και τα γούστα μου. Και για να πω και την αμαρτία μου, κάνω τις ατασθαλίες μου λόγω των διακοπών. Ήμουν στα κιλά που ήμουν από το λύκειο και μετά, μεταξύ 62-64. Και αυτά είναι τα κιλά για το σωματότυπο και τη μυική μάζα μου 61-62. Δίνουμε ωστόσο σημασία και στο λίπος, προσδοκώμενο νούμερο 19-20%».

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έχει βάλει στο μυαλό της να τους χωρίσει! Θα το καταφέρει;

Viral βίντεο: Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε το εσώpoυχό της! Σηκώθηκε το φόρεμα και… Δείτε το ατύχημα που θέλει να εξαφανίσει