Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα ΦΩΤΟ της δείχνει τι σωματάρα έχει – Ούτε ο σύντροφός της δεν άντεξε και σχολίασε!

Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε μια νέα φωτογραφία όπου ποζάρει με κίτρινο μαγιό.

Είναι ξαπλωμένη κοντά σε πισίνα, όπως φαίνεται από το σκηνικό το οποίο «προδίδει» η φωτογραφία.  «Ποιος είναι το κίτρινό σου;» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Μελίνα Νικολαΐδη και τα σχόλια έπεσαν… βροχή «υμνώντας» τις αψεγάδιαστες αναλογίες της.

Άλλωστε, η Μελίνα Νικολαΐδη προσέχει πολύ τη σιλουέτα της. Και σε αυτό την βοηθάει και ο κούκλος σύντροφός της. «Το ομορφότερο καλοκαίρι» σχολίασε ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος δεν άντεξε να μην σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Πώς γνωρίστηκε η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον γοητευτικό personal trainer, ο οποίος έμελλε να της κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Η 19χρονη και ο 34χρονος ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι!

Τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πηγαινοέρχονται Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στην αρχή της σχέσης τους, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της εγγονής της

Βίκυ Κάβουρα: Σηκώνει νέο κύμα καύσωνα με το μικροσκοπικό της μπικίνι