Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να γίνει μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες influencers στον κόσμο, λαμβάνοντας 200.000 δολάρια ανά ανάρτηση για να υποστηρίξει επώνυμα brand, υποστηρίζουν ειδικοί, καθώς αναμένεται να γίνει το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Dior.

Η δούκισσα του Sussex δέχτηκε ένα πλήγμα από το Spotify νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού ανακοινώθηκε ότι δεν θα ανανεώσουν τα podcast Archetypes της για δεύτερη σεζόν ύστερα από μια «αμοιβαία» απόφαση – μια κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει τη Μέγκαν και τον Πρίγκιπα Χάρι να χάσουν $10 εκατομμύρια.

Αλλά η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να ξεπεράσει την καταιγίδα, ανακτώντας την ταυτότητά της. Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει στην Dailymail πως θα μπορούσε να «αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια» αν κλείσουν οι συμφωνίες με τα brands που πέφτουν… στα πόδια της.Ο Nick Ede, δήλωσε στην MailOnline σήμερα ότι «η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες influencers στον κόσμο» και «θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια» με το να γίνει το πρόσωπο του Dior.

Πρόσθεσε ότι εάν η συμφωνία προχωρήσει, θα μπορούσε ακόμη και να ανταγωνιστεί τα έσοδα που έχει η Κιμ Καρντάσιαν όλα αυτά τα χρόνια μέσω της συνεργασίας της με τους Dolce & Gabanna – που την πλήρωσε 47 εκατομμύρια δολάρια για να φορέσει απλώς ρούχα του οίκου την ημέρα του γάμου της.Ως μέρος της ανανέωσής της, η Δούκισσα έχει γίνει φίλη με την ειδική στο μάρκετινγκ Victoria Jackson, η οποία βρισκόταν πίσω από μια από τις πρώτες τηλεοπτικές αυτοκρατορίες μακιγιάζ. Είναι παντρεμένη με τον Bill Guthy, του οποίου η εταιρεία μάρκετινγκ Guthy-Renker, βοήθησε το πρώην supermodel Cindy Crawford να μετατρέψει τη σειρά καλλυντικών της Meaningful Beauty σε μάρκα 80 εκατομμυρίων λιρών. Εκπροσωπεί επίσης την εταιρεία της Jenifer Lopez, JLo Beauty.

«Η Μέγκαν και η Βικτόρια είναι πολύ δεμένες. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τη Μέγκαν να αναπτύξει μια μάρκα περιποίησης δέρματος ή μακιγιάζ, είναι η Βικτόρια και ο Μπιλ», είπε μια πηγή.

Έρχεται εν μέσω δημοσιευμάτων ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε σύντομα να επαναφέρει το blog ευεξίας και τρόπου ζωής της, The Tig, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τον ιστότοπο Goop της Gwyneth Paltrow, ο οποίος φέρεται να αξίζει 200 ​​εκατομμύρια λίρες.

Πρόσφατα ανανέωσε το σήμα κατατεθέν της για τον ιστότοπο που ξεκίνησε το 2014 αλλά έκλεισε το 2017 αφού αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: enikos.gr

Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Anitta: Ξεφαντώνει στη Μύκονο η Βραζιλιάνα ποπ σταρ με τις φίλες της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)