Με πισίνα και θέα όλο το Αιγαίο – Φωτογραφίες από το πέτρινο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Όπως συνηθίζει ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ο καιρός φτιάχνει και ζεσταίνει λίγο, επισκέπτεται την Τήνο όπου διαθέτει το εξοχικό του σπίτι. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το περνάει στο νησί, όπου γεμίζει τις μπαταρίες του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Είναι το ησυχαστήριο του αλλά και αγαπημένο μέρος για να περνάει χρόνο με τους δυο γιους του, κάνοντας βόλτες στο κέντρο και βουτιές στα καθαρά νερά του Αιγαίου.

Μάλιστα, όταν έχει όρεξη και καλή παρέα παίρνει το φουσκωτό του σκάφος και κάνει τουρ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιουνίου.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα λοιπόν, όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που έχει κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram είναι ονειρικό. Διαθέτει πισίνα με θέα όλο το Αιγαίο, αλλά και μια όμορφη βεράντα όπου χαλαρώνει μακριά από τα επαγγελματικά του ζητήματα.

Το σπίτι του στην Αθήνα

Μπορεί να έχουμε δει αρκετές φορές το σπίτι της Φαίης Σκορδά, ωστόσο, σπάνιες εικόνες βλέπουμε μέσα από την οικία του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής όταν ξεμπερδεύει από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν μπορεί να πάει για κολύμπι στην θάλασσα – μιας και είναι χειμερινός κολυμβητής – απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού του.

Εκεί μάλιστα, περνάει και πολλές ώρες με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη, είτε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε διαβάζοντας. Αρκετές μάλιστα, είναι και οι κοινές τρυφερές τους αναρτήσεις στα social media.

Μέσα λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, έχουμε δει το εσωτερικό του σπιτιού του. Για άνδρα, η διακόσμηση είναι πολύ σικάτη και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από περιοδικό.

Στο σαλόνι του κυριαρχεί το γκρι χρώμα και γενικά οι “ήρεμοι” χρωματικά τόνοι!

Πηγή: youweekly.gr

Πλήρωσε πρόστιμο γιατί ο κόκοράς του λαλούσε στις 4.30 το πρωί!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ήθελε να περάσει απαρατήρητη αλλά δεν τα κατάφερε